IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

unimatti on EMOMaanantai 28.05.2007 02:29

loistavat kelit olluna! suorastaan kuuma, ja aurinko on huudattanu koko päivän täydellä höyryllä. toivottavasti samanlainen hiillostus jatkuu huomenna!

tulin vasta äsken kotiin duuneista. tein pari haastattelua ja yhtä monta galluppia. erittäin rentoa, väsäsin kaikki yhtä pelaajahaastista lukuunottamatta satamassa, ja pelaajankin kotona sain jäätelöä ja kaffetta. on mullakin työ.

ihmeen hyvin on tämän epelin eväät riittäneet tänään. aamulla olin tosissaan rättiväsynyt, ja päikkäritkin vaihtui jalkapalloon ja uuvuttavaan lenkkiin. nyt alkaa kuitenkin tulla raja vastaan. väsyttää, vaikka MIKA laulaa taustalla iloisesti. väsymisen huomaa mm. siitä, että on yrittänyt puoli tuntia painia duunien kimpussa saamatta kuitenkaan mitään aikaiseksi. itunes, galtsu, mese, espn.com.... väsymistila konkretisoituu myös paskoina juttuina. kuten sellaisina, että nukkumatti olisi emo.
oletteko ikinä miettineet? kulahtaneen yökkärin sijaan partasankarilla olisikin otsatukka, raitapaita ja palestiinalaishuivi. jalassaan shakkiruutuiset vansit, ja unihiekkakin olisi uni-skitta, jota mattinen rämpyttäisi aitoon indie-tyyliin.

. . .

ehkä käyn vaan nukkumaan. kerkeää ne hommat huomennakin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.