IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

adios warehouse, hola europá!Maanantai 23.07.2007 20:17

tänään se aamu sitten vihdoin koitti. sain viimestä kertaa vittuuntuneena painella torkkua päälle, kun ei millään olisi jaksanut kömpiä ylös töihin.
kahen kuukauden urakka iskulla on ohi, ja se meinaa onnellisia hyvästejä pölyiselle varastolle: ei enää yskimisiä eikä niistämisiä. ei roklan kanssa kikkailua saati trukilla kurvailua. ei yhen yhtä lähetyksen laatimista tai tavaroiden toimittamista.

sillä nyt, ystävät hyvät, alkaa kunnon meininki.

tänään ostettii reilikortit, ja huomenna veljekset kiharapää ja takatukka jättävät kotisuomen taakseen. lentokone kaartaa itämeren yli saksaan ja frankfurtiin, mistä pariviikkoinen euroopan seikkailu saa alkunsa. suunnitelmat ovat tuttuun broidityyliin vielä vähän hakusessa, mutta jotenkin näin ollaan eurotrippiä kaavailtu: aluks pitäisi noutaa sisko luxemburgista ja suunnata pariisiin patongille. sitte söheerätään brysselin kautta amsterdamiin ja sniffataan tulppaaneja. ennen kööpenhaminaa vois tsekkaa hampurin, ja ehkä jotain muutakin siinä välissä. tanskasta juna vie malmöön ja lopulta stokikseen, mistä laivalla tax freen kautta helsinkiin.
mutta kuten sanottu, lopullinen reitti voi olla ties mitä. toivottavasti tossa planissa kuitenkin pysytään, ettei mee ihan härvendeeliks.

hitto, täytyy alkaa pakkailee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.