IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

karu kotiinpaluuTiistai 13.11.2007 23:33

sananlaskun mukaan muu maa on mustikka ja oma maa mansikka, mutta aina reissuilta ei ole kiva palata kotiin.

lähtiessämme sunnuntaina stanstedin lentokentältä kohti suomea oli sää brittein sumuisilla saarilla vähemmän sumuisa. aurinko paistoi liki pilvettömältä taivaalta ja ulkosalla pärjäsi ilman takkia. huikeaa! kaksi ja puoli tuntia myöhemmin ryanairin koneen siivet halkoivat pirkkalan ilmaa. ulkona odottava näky oli lohduton ja masentava.

hirveä viima, sysipimeää ja meininki kylmempää kuin dexterissä.

eikä siinä vielä kaikki: matkalla tampereelta helsinkiin aloin tuntea oloni viluisaksi, ja yöllä siskoni kämpillä herätessäni ylläni virtasi kylmä hiki. aamulla hoipertelin hirveissä tärinöissä rautatieasemalle ja sieltä edelleen lahteen, jossa kuumemittarin lukema näytti melkein 39 astetta. surku ja valitus.

alkuviikko onkin mennyt pitkälti vällyjen välissä. silloin tällöin sitä jaksaa käydä kusella tai pistää leffan soittimeen, mutta eipä juuri muuta. en ole jaksanut leikkiä edes uudella ipodillani tai syventyä videopeleihin, kaikki voimat poissa. höh.

ps. kummisetäni suositteli yhtä kauppaa kingstonissa, joka oli äänestetty brittien parhaaksi vaateketjuksi hinta-laatu suhteessa. sieltä löysin kuvassa näkyvän aidon nahkatakin, jonka hintalappuun oli raapustettu käsittämätön £17 (=25€) hintalappu! primarkeja suomeenkin, kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.