IRC-Galleria

Väsymys ja voipumus...Keskiviikko 05.07.2006 00:58

No, eipä sitä vapaata sitten ollutkaan, nei nöy, ei ole näkyny...
Sunnuntai aamuna heräsin 10:30 kun puhelin soi, ja pyydeltiin tulisinko Rovaniemelle auttamaan jutajaisten purkamisessa siinä viiden aikaan. Ja toki, minähän en osaa sanoa ei, joten neljältä sitten olin roissa ja valmiina työhön. Kotona kemissä olin sitten puoli kolmen jälkeen aamuyöstä. Ja voi pojjat että muuten oli paikat jumissa, vaan fyysinen rasitus oli hienoa!
Maanantai yökin meni töissä, ja tänäyönä taas ja huomenna ja sitä seuraavana. Perjantaina sitten rovaniemirocki hommiin, lauantaina sekä rockia että yksi dj keikka (missä välissä kerkeää nukkumaan?!) Ja jos saan sunnuntain liidattua jonnekin, niin olen kuulkaa varmaan suht humalainen! Ja jos en, niin sitten maanantaina. Se jääköön nähtäväksi.
Voi tietenkin olla, että taas kusen vapaa päivät kun olen niin työteliäs ja joviaali...!

Eilen meinasi olla hieman kiire ilta kyllä töissä. Tuntui että puoli kaupunkia oli ottamassa viinaa ja yksin oli baari hoidettavana. Onneksi meillä kuitenkin on joustava ja mahtava ovihenkilöstö. Ne kun tiskasivat mulle astioita ja muutenkin huolehtivat ettei tavara sentään loppunut kesken =) Haleja ja rutistuksia siis ansaitsee tommoset =)

Hmm, ei vieläkään mitään ruikutettavaa, outoa... Pitänee hankkia sydänsuruja niin sittehän ruikutettavaa olisikin ja pitkäksi aikaa... Tai tavallaanhan niitä onkin, mutta ei mitään maata järisyttäviä kuitenkaan, kai. Pitää miettiä asiaa =)

Vaan, nyt pitää joutua työmaalle, kun on muutama toimistohomma mikä pitää hoitaa ennen baarin availua.

Over and out
See you later jne shittiä.
nim. "Broud to be an asshole"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.