IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.07.2006 09:13

Jaaha, niin sitä meni taas suunnitelmat uusiksi; en mene sunnuntaina päiväkeikalle roihin, en lähde maanantaina helsinkiin muuttamaan, kun auton saa vasta tiistaina... Ja tulisi liian kiire reissu kun keskiviikoksi oli jo töihin. Joten otin sitten töitä tiistaista torstaille tänne kemiin (maanantaikin saattaa tulla) ja vkoloppuna sitten rovaniemirockin suomilavaa juontamaan (tulkaa ja hämmästykää!)
Mutta, sunnuntai vapaa, oijoi, saattaa lipsahtaa humalaksi jos ei ole tarkkana... Tai jos maanantai pysyy vapaana, saattaa olla että huitaisen ouluun tai jyskylään... Tilanne selviää huomenna klo 18 jälkeen, kai, toivottavasti ainakin....!

Mutta, kertokaa, miksi ihmiset jotka laihduttavat, puhuvat siitä kuinka tahtovat alkuperäispainoonsa... Ihmisen alkuperäispainohan on syntymäpaino... Ja vastasyntynyt vauva painaa 1-5kg, joten jos aikuinen 165cm ihminen tahtoo alkuperäispainoonsa, mitä jää jäljelle? Pelkästää irtileikattu raaja painaa muutaman kilon... Tarkkuutta niihin hommiin siis! Voisi sanoa vaikka haluavansa laihtua siihen nuoruusajan ihannepainoon, tai nykyiseen ihannepainoonsa, mutta että alkuperäispainoon!

Ja taas on liian korkealentoista ajattelua, parempi huitasta unille ja kattoa mitä seuraava päivä tuo tullessaan!
Over and out.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.