IRC-Galleria

...aamuyö....Perjantai 21.07.2006 07:36

Aamuyö ja työpaikan hämärä, mahtavaa, ja vielä ei loppua näy, olisi tolkuton määrä tiskiä odottamassa kerhon puolella, vaan saa odottaa vielä hetken!

Tänään oli mahtava päivä. Tai itseasiassa koko viikko on ollut aika mahtava; tiistaina käytiin päiväkahvilla/kaljalla oulussa, hetken mielijohteesta (mie ajoin) keskiviikkona kohteena oli roi (mie ajoin taas, kun oli yöksi töihin) ja torstaina sitten kävimme tyttöjen kanssa hapitsulla ja syömässä ja pitkällä lenkillä rannassa (koira arvosti) ja sitten taas töihin. Tästähän kesässä on juurikin kyse, pitää pystyä tekemään asioita hetken mielijohteesta!
Ainoa huonopuoli tuollaisessa elämässä on se, että rahaa menee enemmän kuin ehkä olisi varaa.
Huomenna sitten, tai siis tänään pitää mennä roihin työn merkeissä ja viettää siellä se kolme iltaa... Ensiviikolla sitten on viisi iltaa roi keikkaa... ja sitten... tidididittidii: 4päivää vapaata! Ja siihen ajanjaksoon tulee sitten synttärit ja kaikki, ja ehkä pieni lomareissu, aivan mahtavaa aivan upeaa, siis sanoinkuvaamattoman loistavaa!

Entäpä mies rintama? Siellä tapahtuu kummia; vientiä olisi niin saatanasti, tänäänkin valehtelematta kymmenkunta numeropyyntöä, sitten on se vanha sutina, ja on se yksi jolle ehkä itsekin olen silmää vilkuttanut ja sitten se kolmas, ja entäpä se neljäs joka on myös aika persoona? Voi perse, liikaa tarjolla, menee sekaisin, parempi olla siis yksin =) Kesä vain tekee näköjään ihmisten hormooneille outoja asioita =)

Mutta, ei kai auta... Pakko lähteä lätkimään... Tiskiä koneeseen siis...
Jos on hyviä ehdotuksia minne kannattaa mennä 2.8. hillumaan, niin kertokaa, koska silloin mennään tyvärten kanssa ajelulle ja illaksi viettämään minun synttäreitä jonnekin, mutta minne?

Over and out...
-Kirsi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.