IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.11.2008 15:05

Hohhoi...
Olen viettänyt tässä pari päivää lueskellen www.aasiakas.net sivustoa... Jo voi pojat, onhan siellä tutun kuuloisia tilanteita ja paljon!
Onhan noita "helmiä" kai tapahtunut itellekin... Tulee mieleen ainakin yksi tapaus Lifesta (tai useampikin) Kuten tämä:
Asiakas tulee tiskille, ja antaa lasin, tokaisee samalla: "SAMANLAINEN!" Lasissa ei ole edes jäitä jäljellä, eikä tippaakaan mitään, mistä voisi päätellä, mitä lasissa on ollut.. No, kysyin uudestaan, että "no siis, minkälainen, samanlainen?" Johon tulee taas aika kovalla äänellä, että "NO SAMANLAINEN!" Otin sitten tyhjän lasin, ja laitoin asiakkaan eteen, ja sanoin "1Euro" Asiakas kattoo vähän aikaa, ja kysyy; "mikä tämä on, saanko mie viiä tämän kotia?" Vastasin, "se on samanlainen, ja ei, et saa viedä" Asiakas: "No mikä tässä sitten maksaa?!" Minä: "palvelu" Asiakkaan vaimo alkaa jo naureskella... Asiakas: "no pistä siihen sitten kossukola"
Tulihan se tilaus siis sieltä, kun vähän houkutteli... Ja vaimolta tipit...
Tai sitten näitä;
tunturissa jostain syystä aina tilataan vain Lapin Kultaa, vaikka se ei kuuluisi valikoimiin.. Ja joskus sitten lipsahtaa niitä vastauksia tyylillä; "En mahdu tuoppiin, mutta ottasitko koffia"
Ja sitten kun tulee niitä uusia drinkkejä, joista ei ole vielä kuullutkaan.. "Tiiäks mikä on G-Piste?" -Joo Tiiän, mutta olen töissä niin en viittis alkaa nyt ettimään... Otettaisko siis juotavaa valomerkkiä ootellessa?

Hohhoi, onhan näitä vuosiin mahtunut.. Ja varmaan tulee vielä eteenkin aika paljon...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.