IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.11.2006 23:13

Tjoo... Pitkä viikko takana, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Perjantaina oli näyttökoe, jonka sitten reputin. En alkanut vielä baarimestariksi. Ehkä sitten uusinnan myötä, nyt kun tiedän, mitä kaikkea näytössä pitäisi hallita. Drinkin teossahan tietenkin läpäisin, samoin asiakaspalvelussa, mutta sitten tuotetietous, ja täysi lukko! (perjantain jälkeen en varmasti muuten unohda, mitä tulee gimlettiin, maailman yksinkertaisimpaan juomaan!)
Nyt kun mietin, olisin osannut kyllä kertoa konjakin valmistuksen, mutta se tilanne, se tilanne, kauheaaaaaaaa!

Näytöstä jäi kyllä sinällänsä paskanmaku suuhun, ei siksi, että olisin tyhmä, vaan siksi, että koulutuksen taso, ei mitenkään ollut valmistanut minua tuohon urakkaan. Ja toisaalta, muutkin näytönsuorittajat... No 30% meni läpi, ja silloin kyseessä olikin ihmiset, jotka olivat olleet alalla kauan ja itse opiskelleet, eli tuskin oli koulusta mitään uutta tietoa tullut. Korkeintaan vanhan kertausta. Itsekin opin tarjoilijakoulussa enemmän, kuin tässä erikoisammattitutkintoon valmistavassa. Nyt tosin tiedän, mitä pitää sitten iltaisin itse lukea, jotta ensikerralla voin "loistaa" tiedoillani. Ja toisaalta, olisin myös tiennyt enemmän, jos en olisi mennyt niin täydellisesti lukkoon tilanteessa!
En ole koskaan nimittäin ollut karmeammassa paikassa, jännittänyt ja tärissyt niin vitusti. Että oli tilattava coctail sitten sheikattava tai ei, se tuli täristen tarjoiltua. Ja arvostelua odottaessa tuntui että ottasuoni halkeaa ja henki lähtee, hetkellä millä hyvänsä!
Hyi, ja vielä se pitää uudelleen kokea!

Mutta, nyt suihkuun ja töihinkin yöksi. Saa nähä mitä ilta tuo tullessaan taas... =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.