IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 12.01.2007 00:29

Oletteko muuten koskaan katsoneet ostos-tv:tä?
Siis sitä soopaa, missä voit tilata kotiisi käsittämättömän ihmevempaimen, jota ilman et ole tullut koskaan toimeen kunnolla, ja nyt saisit sen edullisesti?

No, minäpä heräsin yksi aamu, siihen aikaan ettei telkusta tullut muuta kuin ko ohjelmaa...
Keittelin aamukahvit, ja päätin katsoa tarjonnan.

Ensimmäinen puolentunnin vouhotus sai minut näkemään punaista. Siis voi pälli, ne oli keksineet tehosekoittimen! Joka on pieni ja kätevä! Ja sivuuttaa toki kaikki monimutkaiset laitteet, koska se sisältää VAIN 18 osaa, jotka kaikki ovat konepestäviä...

Entäpä sitten seuraava mainos?
Käsittämättömän tehokas vatsalihas laite... No tuota... Joo... Onhan urheilu hyvästä, mutta pelkillä vatsalihasliikkeillä ei niitä kroppia tehdä, millä ko tuotetta mainostetaan. Jos kyseessä on reilusti ylipainoinen ihminen, voi olla, että myöskin ruokavaliota pitää muuttaa ja hieman muutenkin liikkua.
Puhumattakaan, että kun saa tuollaisen ihmevempeleen, voi käydä niin, että ensikerralla revittää itsensä niin rikki, että seuraavan päivän kivuilta ei saa otettua laitetta esille enää koskaan. Ja 30 päivän palautusoikeus koski niitä, jotka kokeilivat kuurin ja jos se ei tehoa, voi palauttaa... Eli kerta kokeilu ei oikeuta palautusta....

En jaksa käydä kaikkia mainoksia kerralla läpi, mutta, loppukaneettini olkoot; on ne ihmiset tyhmiä jos eivät ole ennen nähneet tehosekoitinta tai luulevat jonkun laitteen kuntoilevan puolestaan.

Ja töihin ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.