IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.03.2007 21:33

Hohhoi... Kolme yötä olen ajellut Kemi-Oulu-Kemi rataa, ja nyt alkaa väsyttämään. Vielä tänään olisi baari vuoro ja huomenna sitten vapaata.

Se on hassua, kun ajaa yksin yöllä, kerkeää miettiä ties kuinka paljon asioita. Pitäisi melkein olla sanelukone, että muistaisi kaiken jälkikäteen.
Nyt päällimmäisenä lienee ajatus vaaleista. Ja kiteytettynä; -pitäisi ottaa ja etsiä ketä äänestää, vaikka ennen kannatinkin ajatusta "älä nyhjää, äänestä tyhjää" Nyt kuitenkin ajattelen, että jos en äänestä, menetän oikeuteni ruikuttaa jos hommat menee päin v:ttua. Koska äänestämällähän voi yrittää vaikuttaa, jos ei äänestä, ei saa olla kiinnostunut.

Toinen ajatus, joka oli vahvasti mielessä ajellessa, oli, että entäpä jos sitten joku päivä tilille rämähtäisi pari miljoonaa, mitä sitä tekisi. En oikein saanut selkeää mielikuvaa, mitä sitten tekisin. Laskut maksaisin, joka ikisen, mutta töiden tekoa jatkaisin, koska se on tähänkin mennessä ollut se asia joka on pitänyt järjissään meikäläisen =)

Viime aamuyönä kun pysähdyin taas Ii:n shellillä, kysyi kassamies, että mitäs minä oikein työkseni teen, kun tulen aina niin outoon aikaan, mutta kuitenkin virkeän näköisenä. Ilmeisesti pitäisi vähentää oulun keikkoja, kun iissäkin jo tuntevat =)

(vaikka olenhan mie ii:ssä soittanut levyjäkin joskus 19 vuotiaana, iisakissa, silloin kun freestylerit sun muut oli hittejä, kivaa aikaa, muistaakseni)

Mutta, eiköhän tässä taas pienet ajatukset riitä, pitää lähteä suihkuun ja yöksi töihin ->

Pakko kuitenkin sanoa tänne loppuun vielä, että kyllähän se on niin, jotta huono juontaja voi pilata periaatteessa hyvän ohjelman liiankin helposti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.