IRC-Galleria

..jep jep...Keskiviikko 08.03.2006 07:52

Otteita kuluvasta viikosta:

Maanantai yö... Töissä... Siellä Kemin kuumimmassa yökerhossa...
Asiakas kysyy; "vieläks sää oot siellä kalleriassa" Mitä nyt tuohonkaan voi vastata? "joo, ellei ylläpito sitten ole poistanut" ?
Maanantai oli muutenkin outo päivä, olin koko päivän liikuksissa hyvässä seurassa, mutta juttu oli ylettömän huonoa, ja kaiken hyvän lisäksi, tässä seurassa myös piti sitten töitä tehdä yö. Vaikuttiko sitten juttujen laatuun väsymys, maanantai, vai edellisen yön viskibileet, vai oliko se vain kaiken tämän yhteen laskettu summa, sitä harva arvaa...
Maanantaista vielä... Miten pitäisi reagoida, jos on syömässä ravintolassa, ja tarjoilijan kerätessä astioita, tämä kysyy hilpeältä seurueeltamme "otatteko JÄSKIÄ?" Jäskistä tulee mieleen puhevika, ja että sana voisi viitata läskiin... Pitänee siis varoa, ettei ala jäski tummumaan jossain vaiheessa, koska kyllähän jäski lätisee, kun tarpeeksi hakkaa!

Tiistai päivänä sitten oli mahtava herätä päiväunilta siihen että äiti soittaa, ja sekin soittaa siksi, että oli saanut työkaveriltaan uuden roihu lehden, jossa oli haastateltu kemin dj henkilöitä, eli myöskin allekirjoittanutta, ja äiti toki paheksui kielenkäyttöäni muutamassa vastauksessa. Mutta ei kai ole varaa sanoa, jos tuo itse soitteli viime perjantaina, ja kyseli kuinka muutto on edistynyt, ja käski levätä ennen työyötä, ja tuumasin sen olevan vaikeaa kun oli monitori sängyssä, sain vastauksen; "niin... ihmisethän menee sänkyyn outojen asioiden kanssa, toiset menee elukoiden kera, jotkut naiset ottaa miehiä, ja sinä menet sänkyyn sitten tietokoneen kanssa" kiittelin äitiäni tästä, ja kerroin, että monitorin kanssa vielä kai voisi nukkua, että aiemmin sinne olisi mahtunut sekaan vielä huonommin, kun monitorin lisäksi sängyssä oli telkkari. Tähän toki äiti vainio tuumasi jotta; "no sullahan on ollut tänään monenlaista näyttöä sängynpuolella!" ja sitten vielä nauroi päälle. Yritä sitten siinä kasvaa hyväksi ihmiseksi kun tuollaiset on kasvattaneet kun on ollut pieni...

Niin, tosiaan, miten elämä muuttuikaan? Niinno, toissaviikon torstaina soitti vuokraisäntä, tahtoi asuntonsa takaisin mahd nop, no, samana päivänä löysin uuden asunnon, viimeviikon muutin, ja nyt on uusi koti, joka muistuttaa laatikkomerta! Mutta, näköjään sitä tuli kemiin jämähdettyä, ei mahda mitään... Tai voihan tuo olla, että elämä vie vielä jonnekin outoihin sfääreihin. Nyt kuitenkin pitänee yrittää päästä uneksimaan tiistai menneeksi (kyllä, olin töissä ja en ole vielä ehtinyt unille)... Keskiviikkona kun pitäisi mutkasta roissa, ja yöksi olisi taas töihin. Niin joo, ja olisi hevi bileet laiffissa, on se mahtavata, päästään kuuntelemaan miesten musiikkia, ainaisen humpan helvetissä!

(päässä soi tällä hetkellä Poets Of The Fallin kappale Dream)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.