IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

I reveal myself - kinda.. =OTiistai 26.02.2008 11:40

Jaahas.

Päätin sitten myös tulla kaapista ulos, ja ilmiantaa sen, että..

pidän Britney Spearsin musiikista. Liityin täällä Galleriassa hänen musiikkiyhteisöönsäkin.. [Suuri saavutus joo, I know!]

Minua inhottaa, kun Britneyn elämällä ja mokailuilla mässäillään. Siinä on vaan taas yksi esimerkki liian nuorena liikaa rahaa saaneesta lapsesta. Mikäs siinä on ollessa, kun on stara, ja rahaa miljoonittain - ja ikää suunnilleen viidentoista vuoden paikkeilla.. Mitä sen ikäinen ihminen vielä rahasta ja sen käytöstä - elämästä ylipäätään - ymmärtää? Niinpä, ei paljoakaan. Siinä iässä on "ihan mahtia", jos on rahaa niin, ettei paskalle taivu (anteeksi nyt vain kielenkäyttöni), ja siinä iässä "ihan mahti" totta kai useimmiten tarkoittaa rankkaa biletystä, ankaraa shoppailua ja ylellistä elämää.

Loppujen lopuksi en sanoisi, että se kovin mahtia sitten onkaan. Ajatellaan vaikkapa juuri Britneytä, Paris Hiltonia, Nicole Richietä ja monia, monia muita nuoria ja rikkaita kuuluisuuksia. Vaikka heidän elämänsä saattaa vaikuttaa kadehdittavalta, ei se sitä ole. Johan edellämainittujen ongelmat sen todistavat.

Mutta että esim. Britneytä ei enää jätetä lainkaan rauhaan, vaikka koko nainen on jo valmiiksi ihan hermoraunio, niin ei. Media syöksee hänet ojasta allikkoon. Enkä nyt lapsenomaisesti syytä mediaa kaikista Britneyn ongelmista, kyllä hän alunperin ne ihan itse aiheutti, mutta _miksi_ siitä on pitänyt tehdä aivan järjetöntä mediasirkusta..? Tokihan julkkiksia aina pannaan halvalla, mutta kyllä sitä aina silloin tällöin tulee miettineeksi, että joku raja olisi siinäkin asiassa hyvä..

Esimerkiksi tämä kotimainen Matti Vanhasen ja hänen exänsä Susan Ruususen jupakka. Annas olla, jos kyseessä on _niinkin tärkeä_ henkilö kuin pääministeri, niin jukopliut, et varmana saa kirjoittaa hänestä yhtään pahaa sanaa: sehän on kunnianloukkaus, ja joudut raastupaan! Mutta jos kyseessä on "tavallinen julkkis", niin ei haittaa! Kaikki saa ja pitää kaivaa esille, eikä millään ole mitään väliä. Jokin klikki tässäkin kyllä on..

Mutta no jooh. Aiheesta saisi tehtyä hyvän ja pitkän esseenkin, mutta jätän nyt väliin. xD Pääasiana tässä merkinnässä kun piti olla se, että uskaltauduin tunnustamaan olevani Britney Spearsin fani. =DD Ja mitä tulee hänen "homssuisiin" musiikkivideoihinsa jne.. Ei voi mitään, horoilu on jees, ja olen aina digannut seksikkyyttä ja eroottista tanssia ja sen sellaista. Paljasta pintaa esiin [ei kuitenkaan alaston, olen siinä mielessä outo tapaus, että pidän vähäpukeisuudesta, EN alastomuudesta - alaston ihminen on yuck ><], perse ja lanteet keikkumaan, kuiskailua korvaan ja sitä rataa U know. ;D Esim. viime päivinä on tullut luukutettua Gimme Morea aivan liikaa - eikä sittenkään tarpeeksi, it is a totally catching song! Me likey. d(^^)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.