IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Niin siis onhan noita tukkajumalia nähty jo armaalla 80-luvulla (toki sitä ennenkin, mutta todellista kasarikamaahan sellaiset joka kerta muutaman hiuslakka-, hiusgeeli- ja hiusvaahtopurkin vaativat köyhän miehen -pöhnähiukset ovat), mutta TOKIO HOTEL -yhtyeen vokalistin Bill Kaulitzin ( hei, Wikipedia on hyvä kaveri =D ) kuontalo on aina ollut mielestäni vähän kyseenalainen..

Nyt satuin katsomaan erään Late Night with Conan O'Brienin jakson, missä edellämainittu bändi esiintyi. En ole koskaan kuunnellut/kuullut TOKIO HOTELia, joten tämä oli ensikertani. Nyyh, sinne meni sekin neitsyys. :´(

Musiikkinsa vaikutti niiiiiiiiin mielenkiintoiselta ja MAHTAVALTA!!!111!, että oli vallan pakko kääntää huomio muualle. No joo.. jos joku tykkää, niin sen kuin minun puolestani, mutta itse jätän mieluusti väliin.

Mutta nyt pääsemme takaisin alkuperäiseen topiikkiin, eli hiuksiin, ja nimenomaan Bill Kaulimen (hups) pehkoon. Ihan selvää kuin pläkki! Jätkähän raiskataan/mukiloidaan varmaan vähintään puolen tusinaa kertaa päivässä! Vaikka oma on kyllä vikansa, kun yrittää leikkiä naista. :)

Ensinnäkin, naisia raiskataan useammin kuin miehiä. Tyhmä veto Pilli. Koska toiseksi, naisia leikkiviä miehiä vasta mukiloidaankin, sillä pettymys on suuri, kun haarain välistä löytyykin banaani eikä kiiviä. =( Puhumattakaan siitä, että sitten sinua luullaan homoksi, kun on tuollainen "nättinaama" ja kajaalia enemmän kuin pandalla mustaa karvaa ja vaikka sun mitä, ja sehän nyt tiedetään, mitä edelleen monet ovat homoista mieltä.. Eivätkä ne meikkaavat miehetkään ihan jokapäiväistä leipää ole - vaikka itse olenkin ehdottomasti sitä mieltä, että maailma olisi kovastikin paljon parempi paikka, jos useampi miespuolinen(kin) henkilö viitsisi nähdä vähän vaivaa pärstävärkkinsä vuoksi.

Ja takaisin Mr. Kaulitziin - yossha, menihän se oikein..! \,,/ Poikahan oikein kerjää verta nokastaan - ja muualta anatomiastaan, mutta ei nyt mennä nimenomaan sinne.

Niin että kyllä se tukka varmaan on aika pystyssä päivittäisen höykytyksen jälkeen.

Kai tämäkin paljastus on ennen huomista päivää jossakin Iltalehden etusivulla.. Tai no. Ehkä tämä on vähän turhan härskiä sisältöä etusivulle, kun sen kuitenkin lapsetkin näkevät, joten ehkäpä tämä päätyy jonnekin Riemurasian alaosastolle - tai jtn.

Mutta Maailma ansaitsee tietää Totuuden! Ja koska olen Oraakkeli ja Saatana ja montaa muutakin, mutta koko ansioluetteloa en viitsi tähän laittaa, niin Minuun on Uskominen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.