IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Saz - working again.Torstai 04.09.2008 18:30

Aah, kun tuntui hyvältä olla taas töissä. (^___^)

Niin, olen siis nykyään opettajain sijaisrekisterissä, ja aina, kun sijaista tarvitaan, voivat he kutsua minut paikalle. =D

Nyt näitä hommia on aika harvakseltaan, mutta preferoin asian juuri niin. Ei siitä rahallisesti hyödy mitenkään sen enempää kuin, jos olisi tekemättä mitään, mutta _en jaksa_ aina vain kökkiä kotonakaan.. (>___<)

Oli ihana palata tuttuun ympäristöön Kankaan koululle, missä kaikki toivottivat minut iloisesti tervetulleeksi takaisin. (^__________^) Ja oli itsestänikin kiva tavata taas vanhoja työkavereita. =3 Ja ne muksut vasta innoissaan olivatkin, kun minut näkivät! Osa tuli oikein opettajainhuoneen oven taakse minua kyselemään, kun halusivat tavata minut taas. ウワツ~~ Se oli niin ihanaa! ❤

Ja sitten kun tein lähtöä, eräs tyttöporukka ryntäsi luokseni protestoiden, että miksi minä olin vain niin vähän aikaa, ja miksen minä voi jäädä pitemmäksi aikaa. Selitin heille, että tulen aina silloin, kun joku opettaja on poissa ja tarvitaan sijaista. Siihen näiltä tytöiltä tuli ihanista ihanin vastaus: "Kunpa meen opettaja olis koko vuoden kipee, ni sä voisit opettaa meitä!"

Olin kieltämättä melko häkeltynyt, että _näinkö_ paljon minua on kaivattu..? Ja näinkö paljon osa oppilaista minusta pitää..? Teki mieli painella takaisin opettajainhuoneeseen ja pamauttaa: "Minä olen tullu tähän taloon jäädäkseni!" (≧∇≦)

Mutta en kyllä jaksaisikaan taas joka päivä nousta kuudelta ja mennä moneksi tunniksi töihin. Tällaiset pikku pätkät ovat juuri sopivia nyt. Saa välillä vähän kosketusta ulko- ja työmaailmaan, mutta jää silti aikaa riittävästi koneella oloon ja loikoiluun. (≧∀≦)

I'm very happy with my life right now. (^ω^)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.