IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vähemmän elämää, enemmän kuolemaa.Perjantai 27.04.2012 18:10

Miksi ihmiset haluavat elää mahdollisimman vanhaksi? Kaiketi sillä on jotain tekemistä muun muassa kuolemanpelon kanssa. Itse voin rehellisesti sanoa, että olen sinut kuoleman kanssa. Toki se on ikävää, jos menehdyn kovin hitaalla tai tuskallisella tavalla, mutta sille ei sitten voi mitään. Se, mitä kuoleman jälkeen tulee, on ikuinen arvoitus, mutta sekään ei pelota. Olen juuri sen verran uskonnollinen, että jos siellä odottaa kadotus tai paratiisi, luotan pääseväni paratiisiin. Jos taas kuoleman jälkeen ei olekaan mitään, niin ei elämäni aikainen uskonnollisuus ole silti hukkaan mennyt, koska en ole antanut sen rajoittaa elämääni.

Viikatemiehen välttely johtaa luonnollisesti myös siihen, että kuolemaa pyritään estämään, toisin sanoen elinikää pidentämään. 1960-luvulla suomalaisten keskimääräinen elinajanodote oli 68,8 vuotta. Nyt 2010-luvulla se on 79,1 vuotta.

Tämä puolestaan on johtanut siihen, että maailman väkiluku on kasvanut räjähdysmäisesti. 50 vuotta sitten maapallolla eli kolme miljardia ihmistä. Nyt meitä on jo seitsemän miljardia. Tutkijat arvioivat, että 2020 lukuun mennessä maapallon väkiluku tulee olemaan ilmiömäiset kahdeksan miljardia. Joka vuosikymmen väkiluku siis lisääntyy yhdellä miljardilla. Tämä nostaa väistämättä esille monia kysymyksiä. Ehkä eräs yksi tärkeimmistä on, miten meille kaikille voidaan taata perustarpeet, kun ne eivät yletä kaikkien ulottuville nytkään. Tai kyllähän esimerkiksi ruokaakin olisi riittävästi jokaisen tarpeille, jos politiikka ja sisäpiirien kiemurat eivät sitä säätelisi.

Ehkä olisi syytä miettiä myös Kiinan tyyppistä syntyvyyden rajoittamisen soveltamista ainakin niissä maissa, joissa syntyvyysaste on korkea. Suomihan on tämän asteikon loppupäässä, syntyvyysasteella 10,37; kun taas korkeimman syntyvyysasteen omaavalla Nigerialla vastaava luku on 50,54. Tämähän toki saattaa johtaa melkoisen dystooppiseen maailmaan, jossa syntyvyyttä säädellään ja yhteiskunnallisesti epäkelvoimmat ja hyödyttömimmät likvidoidaan. Mikä ei välttämättä olisikaan niin pahasta, jos otetaan huomioon, että 50 vuoden päästä maailman populaatio olisi tätä vauhtia jo 12 miljardia.

Ihmisten tulisikin lakata henkirievustaan kynsin hampain kiinni pitäminen. Muutoin on syytä kehitellä "Earth 2" ja melko ripeään - valitettavasti moinen taitaa olla lähitulevaisuudessakin mahdollista vain tieteisfiktiossa. Itselleni riittäisi kuusikymmentäkin vuotta tätä elämää. Siinä ehtii jo nähdä ja kokea ihan riittävästi kaikenlaista, säästyy pahimmilta vanhuuden sairauksilta, eikä tarvitse kärvistellä eläkkeellä.

Because I Got Bored~Maanantai 16.04.2012 20:48

Tee tämä jostain Sinulle tutusta henkilöstä.

☻Kuka hän on? – Laura, alias Lazzi, alias Tompsalampsan Late.
☻Syntymäpäivä? – Sama kuin esim. Nightmare-poppoon Sakitolla, eli 29.6 – tosin eri vuonna. ;D
☻Missä hän asuu? – Ihanaisessa ja muistorikkaassa Norkussa, jonka olemme joskus toivoneet taivaan tuuliin räjäytettävänkin, mutta ei enää. :D
☻Kauanko olet tuntenut hänet? – Esihistorialliseen aikaan, eli n. 1992 tapasimme ensi kerran.
☻Missä tutustuitte? – Se kerhohuone oli pimeä luola~
☻Mitä hän merkitsee sinulle? – Ihminen tarvitsee happea elääkseen, yhtä paljon minä häntä. ♥
☻Onko teillä jotain yhteisiä kokemuksia, jotka ovat jääneet mieleen? - Eeeihän toki. Miksi niin luulet? 0=)
☻Kuinka pitkä hän on? – 172 cm, jos en nyt vallan väärin muista. =P
☻Mitä koulua hän käy? – Koulut ovat takanapäin – ja ehkä vielä joskus edessä. xP
☻Vaihtaisitko hänet ikinä kehenkään muuhun? – Jos hän teettää itsestään kloonin, se ehkä kelpaisi, mutta kyllä alkuperäinen olisi silloinkin parempi.
☻Minkä väriset hiukset hänellä on? – Vaihtaa hiusten väriä kuin sukkia. Tällä hetkellä blondit.
☻Kerrotteko salaisuuksia, joita ette välttämättä kerro muille? – Khyyyllä, luulisin näin.
☻Onko hänellä kuvia Irc-Galleriassa? – Toki. Ja vieläpä hyvin laadukkaitakin sellaisia… :D
☻Jos on, mikä nick? – lazzi_bitch
☻Oletteko ikinä kommentoineet toisillenne? – LOLOL Sitä juttujen määrää… :DDD
☻Kerro nyt joku teidän inside-vitsi? – Mikähän niistä tuhannesta… No, tätä on vähän vaikea selittää, mutta ensin pikkurilli ylös, sitten etusormi ylös. :D
☻Millainen hän on humalassa? – Vaihtelee. Aina kannattaa kuitenkin olla varuillaan, ettei suututa tätä ”nukkuvaa karhua”, sillä kännissä hänellä adrenaliini virtaa ja aggressiot saattavat nousta pintaan. Heikommat voivat saada köniinsä. XD
☻Polttaako hän? – Kyllä. Punaista, niin kuin pitääkin.
☻Missä hän on nyt? – Kotonaan kaitsee transuuntunutta koiraansa. XD
☻Tekeekö hän tämän sinusta? – En tiedä. Se jää nähtäväksi. Jos tekee, pelkään jo valmiiksi. :D

Kokemuksia:
[x] olemme halanneet (Kumpikaan ei pahemmin välitä hellyydenosoituksista, mutta tämän verran sietää. xD)
[x] käyneet ravintolassa (Tämä on aina hyvin tapahtumarikas eventti.)
[x] olleet samassa valokuvassa (Enemmän ja vähemmän edustavina. :D)
[x] matkustaneet Suomessa
[ ] ulkomailla (Kumpikaan ei ole pahemmin ulkomailla vieraillut. Hän sentään vähän kauempana, Kreikassa; kun taas meikän ulkomaankokemukset rajoittuvat niinkin eksoottisiin paikkoihin kuin Tallinnan ja Tukholman satamat. >XDD)
[x] käyneet kävelemässä/lenkillä (Metsäpolku!)
[/] asuneet saman katon alla (Melkeinpä joo, kun puolin ja toisin olemme majoittaneet toisiamme. Tätä mimmiä kestäisi katsella vaikka useamman viikon, mitä en voi monesta ihmisestä sanoa. =) )
[x] katsoneet televisiota
[x] nukkuneet vierekkäin (Varsinkin yläasteajan yökyläilyt tulevat mieleen… ”Lazzi ja Eminem…” :DDD)
[x] kuunnelleet musiikkia yhdessä (Vain noin miljoona kertaa.)
[x] nauraneet yhdessä (LOLOLOLOLOL Kun me tapaamme, se on yhtä NAURUNAURUa koko touhu.)
[x] tanssineet yhdessä (*hytkytihytkyti*)
[x] katsoneet Salkkareita yhdessä (Helvetti. Kai näinkin on joskus käynyt.)
[x] olleet rannalla (Viimeksi viime kesänä Yyterissä, mutta jos meistä kahdesta ja rannasta puhutaan, ei voi koskaan olla unohtamatta kesää 2006, kun heinäkuussa viikoittain ja vähän useamminkin tapasimme juhlia Snällillä. >XD Ja Wycked siivosi meidän jälkemme. :D:D:D:D:D:D:D)
[x] leiponeet yhdessä (Jeps. Viimeksi meikäläisen luona täällä susirajalla väänsimme kotitekoista pizzaa.)
[x] tunteneet yli viisi vuotta (No jos kerran esihistoriallisilta ajoilta ollaan jo tunnettu… :D)
[x] katselleet ilotulituksia yhdessä (KYLLÄ. Esim. juuri viime uutena vuotena. Yötä ennen paukuttelimme itse, ja varsinaisena uudenvuodenyönä kohmelossa katselimme Norkun ilotulitetarjontaa.)
[x] antaneet joillekin tyypeille koodinimiä, jotta he eivät tajua teidän puhuvan heistä (Juuh. Tätä tapahtuu edelleen – vaikka monet kyseisitä tyypeistä eivät varmaan koskaan tule meistä kuulemaankaan. Vai miten on, Bondin äijä?)
[x] laulaneet karaokea yhdessä (Jeppis jepulis. Tosin hän ei enää pahemmin karaokea vedä. =( )
[x] viettäneet juhannuksen yhdessä (Ainakin pariin otteeseen.)
[x] soittaneet pilareita (”Kuivaa kissanhiekkaa.” ”Kallen mätitahna.” Ups. Nyt paljastin meidät. Toivottavasti kukaan asianosainen ei lue tätä… xD)
[ ] olleet jälki-istunnossa yhdessä (No ei, kun ala-asteella emme olleet ykköstä pidemmälle yhdessä, ja yläasteella vain minä sain (kerran) jälkkäriä. =P)
[ ] olleet kusessa samaan jätkään (En usko. Miesmakumme on sen verran erilainen. :D)
[x] olleet discossa yhdessä (Norkun historian viimeinen disco! Letkajenkka~)
[x] olen nähnyt hänen vanhempansa
[x] hän on nähnyt minun vanhempani (Liikaakin. xD)
[x] hän on kuullut kun laulan (Varmaan liiankin usein. (^^;) )
[x] olen kuullut kun hän laulaa (Yes. It's pretty. <3)
[x] olen nähnyt kun hän kirjoittaa (WTF? Olen...)
[x] hän on nähnyt kun kirjoitan (Ja näinkin päin. Ihme kyssäreitä.)
[x] olet sanonut rakastavasi häntä (Varmasti, ainakin kännissä. Mutta hän tietää, että tarkoitan sitä selvinkin päin. Olemme vain liian miehisiä puhuaksemme tunteistamme. >XD)
[ ] näette lähes joka päivä (Ei. Mikä on todella harmi. Let's hope I'll get in to another uni, closer to you. =//)
[x] soittelette, vaikka ei olisi mitään erityistä syytä (No näinhän sen pitääkin mennä. Ei puhelinsoitolle mtn syytä tarvita. =D)
[x] valitatte yhdessä usein (*angst angst, viils viils*)
[ ] teillä on samoja vihamiehiä
[x] tiedät, millaisesta musiikista hän pitää (Kyllä tässä vuosien varrella on oppinut hänen musamakunsa melko hyvin tuntemaan. Ja hyvä se on. ;D )
[/] kerrotte heti ihastuksen kohteistanne toisillenne (No, emt., julkkisihastukset ainakin aika hyvin tunnetaan, ja irl-ihastuksistakin puhutaan, mutta eipä sitä koskaan tiedä, jos hällä joku luuranko kaapissa lymyää... x3)
[x] hän on kertonut sinulle seuraavilla sanoilla alkavan jutun: "Lupaa, ettet kerro tätä kenellekään..." (En nyt juuri muista mtn tällaista yksittäistä tapausta, mutta eiköhän näin ole käynyt.)
[x] puhutte usein syvällisiä (Kyllä. Erittäin syvällisiä. Esim. onkos teitillä paska painanut perssuolta viime aikoina?)
[x] suunnittelette yhdessä tulevaisuutta (Tulevaisuus on niin vitun viheliäs, ja siitä puhumme. Aina se melkein yhtä paskalta näyttää. :)) )
[ ] juoruilette (Me olemme miehiä. Me emme juoruile kuin ämmät.)
[ ] asutte lähellä toisianne (Vielä pari vuotta sitten välimatkaa oli n. 1 km, nyt sitä on 500 km. <///3)
[ ] teistä on kehystetty yhteiskuva (No prkl, ei ole. Pitää hankkia!)
[ ] kävitte/tulette käymään saman riparin (Ehei. Hän kävi rippileirin, ja minä nautin ylhäisessä yksinäisyydessäni Raiskaaja-Papin seurasta. :P)
[ ] tekstailette usein (Me emme jaksa kuluttaa käsiämme, vain äänihuuliamme.)
[/] käytte iltakävelyillä (Joskus. xD)
[x] olette kuin 'paita ja peppu' (Paitaressu ja perse. <3)
[x] olet kuljettanut häntä pyörän takahäksällä (Joo, mutta kun raukkaparan lonkat(ko) tulee aina liian kipeäksi, niin sitten hänen pitää kuskata minua. Ja sen jälkeen meikällä on aina perse hellänä. :DD)
[x] puolustatte aina toisianne
[ ] riitelette pienistä asioista, mutta sovitte ne nopeasti (En oikein tiedä, miten vastata tähän, kun silloin kun me riitelemme, se on helvetti irti. Siksi näin onkin tapahtunut viimeksi 2007 kevättalvella... [Sipsipussiepisodia ei lasketa mukaan.] Mutta kyllä niistä jutuista aina yli päästään. It's true love. XD
[x] olet värjännyt hänen hiuksiaan/hän on värjännyt sinun (Jahuhuhui, viime vuonna näin tein.)
[x] teillä voi olla toisten mielestä vähän oudot inside-jutut (Jaa vähän? :D)
[ ] olet välillä kateellinen hänelle (Luulenpa, ettei kummallakaan ole toisen elämässä kadehtimista.)
[x] ajattelet häntä päivittäin (No, kyllä melkein varmaan joka päivä jossain kohtaa tulee joku aate, joka sisältää hänet. =D)
[ ] sinulla on tallessa jokin hänen piirtämä teos (Eipä taida olla. Kirjoituksia kylläkin. 8D)
[x] teillä on samoja kiinnostuksenkohteita
[x] kiusoittelette toisianne (Ja kuinka paljon~ *vaanii vessan oven takana*)
[ ] välillä kyllästyt häneen (NEVER.)
[x] hän on auttanut sinua pääsemään yli vaikeiden asioiden (Oh, my God, yes. Ilman häntä olisin luultavasti kuollut. ♥)
[x] sinua nolottaisi, jos unohtaisit hänen synttärinsä (Todellakin. Olen tarkka muistamaan minulle tärkeitten ihmisten merkkipäivät. =P)
[x] voitte olla hiljaa pidemmänkin aikaa toistenne seurassa vaivaantumatta
[x] olet tarjonnut hänelle aterian/juoman ravintolassa/kahvilassa
[ ] olet lukenut hänen päiväkirjaansa

Alkoholijuomista vetää puoleensa eniten:
[ ] Olut (Jos oksentelu kiinnostaa… 8D)
[x] Siideri
[ ] Lonkero (Jos päänsärky kiinnostaa… 8D)
[/] Viinit (Mutta ei Muscat. Vai oliko se Muscat? En ikinä muista sen äklötyksen nimeä... xD)
[/] Drinkit, joilla on hieno nimi (En mä siitä nimien hienoudesta tiedä, mutta drinkit kumminkin. Eikös ”Nasu” nyt ole aika hieno nimi? :D)
[x] Väkevät
[ ] Ei juo
[ ] Kaikki

Millainen on hänen huumorintajunsa:
[ ] Hän on huumorintajuton perusjuntti
[x] Nauraa omille vitseilleen, mutta muiden pilailu menee toisinaan ohi (Oma vitsi, paras vitsi. :D)
[x] Sanoisin että hyvä (Pakkohan sen on olla, kun se on jotakuinkin samankaltainen kuin omani. :D)
[x] Mielikuvitusrikas
[ ] Osaa kyllä nauraa oikeassa paikassa (Koska molemmat nauramme aina väärässä paikassa, väärään aikaan. :D)
[x] Vähän hakusessa, nauraa kaikelle (Miten niin tuo ohi kulkeva miekkonen ei ollut hauska?)
[x] Joidenkin mielestä outo
[x] "Vähän" pervo (Höhöö~)

Sillä lailla. XD

30 + 10 Päivää -meme (Päivä 19)Maanantai 02.04.2012 00:25

Päivä 19: kuva kielestä minkä aloitit viimeksi
spdnyw.jpg

Je ne parle pas français. Tai no, sen verran puhun, että osaan esitellä itseni ja sanoa: "Anteeksi, en puhu ranskaa. Puhutteko englantia?" Kätevää, jos joskus törmää ranskankielisiin. =P

Syksyllä innokkaasti aloitin taas pitkästä aikaa ranskan kielen itseopiskelun, mutta varsinaiset yliopisto-opinnot ovat osoittautuneet sen verran verottaviksi, että tämä on jäänyt taka-alalle. Mikä on todellinen harmi, koska ranska on mielestäni yksi kauneimpia kieliä ja vieläpä maailmanlaajuisesti tarpeellinen. Toisin kuin se iänikuinen ruotsi... Lisättäköön, että minulla ei enää ole mitään ruotsin kieltä vastaan sinällään, ja olisi jopa ihan mukava näin suomalaisena sitä osata, mutta tästä huolimatta en näe ruotsia mitenkään erityisen tärkeänä kielenä ainakaan globaalisti.

Päivä 20: kuva sinusta enemmän kuin 10 vuotta sitten
Päivä 21: kuva henkilöstä jota ihailet
Päivä 22: kuva joka saa sinut hymyilemään
Päivä 23: kuva autosta jonka näit viimeksi
Päivä 24: kuva, joka tekee sinut surulliseksi
Päivä 25: kuva parhaasta puolestasi/osastasi
Päivä 26: kuva tuskallisesta muistosta
Päivä 27: kuva onnellisesta muistosta
Päivä 28: kuva lempi vaatteestasi/asusteestasi
Päivä 29: kuva joka kuvailee aamujani
Päivä 30: kuva lempipaikastani
Päivä 31: kuva jostain johon uskoin lapsena
Päivä 32: kuva jostain mieliruoastani
Päivä 33: kuva ensimmäisestä harrastuksestani
Päivä 34: kuva bändistä jonka musiikkia kuuntelen nyt
Päivä 35: kuva jostain mitä odotan paljon
Päivä 36: kuva lempihiustyylistäni
Päivä 37: kuva henkilöstä jonka haluaisin tavata
Päivä 38: kuva siitä mitä mieltä olen koulusta
Päivä 39: kuva joka tuo muistoja mieleeni
Päivä 40: kuva siitä miten vietän mieluiten perjantai-iltani

30 + 10 Päivää -meme (Päivä 18)Perjantai 30.03.2012 19:49

Päivä 18: kuva joka kuvaa elämääsi
fbz68m.jpg

This is my life. Forever.

Tätä se on ollut jo n. 23,5 vuotta: aina kun tapahtuu jotain hyvää, voi seuraavaksi odottaa tapahtuvan jotain kahta kauheampaa. Siksi olenkin niitä ihmisiä, jotka eivät pysty nauttimaan elämän hyvistä hetkistä, koska odottavat ja tietävät kokemuksesta, että nurkan takana vaanii hyvän vastapainoksi jotain pahaa. Tapahtumat myöskin korreloivat keskenään: mitä enemmän hyvää, sitä enemmän pahaa. Näin ollen elämän pikku ilot tosiaankin ovat niitä parhaita iloja.

Päivä 19: kuva kielestä minkä aloitit viimeksi
Päivä 20: kuva sinusta enemmän kuin 10 vuotta sitten
Päivä 21: kuva henkilöstä jota ihailet
Päivä 22: kuva joka saa sinut hymyilemään
Päivä 23: kuva autosta jonka näit viimeksi
Päivä 24: kuva, joka tekee sinut surulliseksi
Päivä 25: kuva parhaasta puolestasi/osastasi
Päivä 26: kuva tuskallisesta muistosta
Päivä 27: kuva onnellisesta muistosta
Päivä 28: kuva lempi vaatteestasi/asusteestasi
Päivä 29: kuva joka kuvailee aamujani
Päivä 30: kuva lempipaikastani
Päivä 31: kuva jostain johon uskoin lapsena
Päivä 32: kuva jostain mieliruoastani
Päivä 33: kuva ensimmäisestä harrastuksestani
Päivä 34: kuva bändistä jonka musiikkia kuuntelen nyt
Päivä 35: kuva jostain mitä odotan paljon
Päivä 36: kuva lempihiustyylistäni
Päivä 37: kuva henkilöstä jonka haluaisin tavata
Päivä 38: kuva siitä mitä mieltä olen koulusta
Päivä 39: kuva joka tuo muistoja mieleeni
Päivä 40: kuva siitä miten vietän mieluiten perjantai-iltani

30 + 10 Päivää -meme (Päivä 17)Keskiviikko 28.03.2012 22:38

Päivä 17: kuva jostain mitä teet joka päivä
j752qo.jpg

Kun ajattelen (c, what i did thar) tätä kysymystä, totean sen vaikeaksi, sillä ei ole paljon mitään, mitä tekisin jok'ikinen päivä. Sellaisetkin arkiset asiat kuin syöminen ja nukkuminen jäävät minulta joskus välistä, ja vaikka olenkin ahkera dataaja, on silti päiviä, jolloin en ole tietokoneella ollenkaan.

Sitten välähti! Päivääkään ei ole elämässäni kulunut, ettenkö olisi jotain ajatellut. Ajatusten laadusta en sitten mene takuuseen... xD

Kuten René Descarteskin sen sanoi: "Ajattelen, siis olen." Valitettavasti. Sinä päivänä, kun minulla ei ole enää ajatuksen häivääkään, olen viimeinkin poistunut tästä olevaisuudesta - sitä odotellessa. :D

Päivä 18: kuva joka kuvaa elämääsi
Päivä 19: kuva kielestä minkä aloitit viimeksi
Päivä 20: kuva sinusta enemmän kuin 10 vuotta sitten
Päivä 21: kuva henkilöstä jota ihailet
Päivä 22: kuva joka saa sinut hymyilemään
Päivä 23: kuva autosta jonka näit viimeksi
Päivä 24: kuva, joka tekee sinut surulliseksi
Päivä 25: kuva parhaasta puolestasi/osastasi
Päivä 26: kuva tuskallisesta muistosta
Päivä 27: kuva onnellisesta muistosta
Päivä 28: kuva lempi vaatteestasi/asusteestasi
Päivä 29: kuva joka kuvailee aamujani
Päivä 30: kuva lempipaikastani
Päivä 31: kuva jostain johon uskoin lapsena
Päivä 32: kuva jostain mieliruoastani
Päivä 33: kuva ensimmäisestä harrastuksestani
Päivä 34: kuva bändistä jonka musiikkia kuuntelen nyt
Päivä 35: kuva jostain mitä odotan paljon
Päivä 36: kuva lempihiustyylistäni
Päivä 37: kuva henkilöstä jonka haluaisin tavata
Päivä 38: kuva siitä mitä mieltä olen koulusta
Päivä 39: kuva joka tuo muistoja mieleeni
Päivä 40: kuva siitä miten vietän mieluiten perjantai-iltani

30 + 10 Päivää -meme (Päivä 16)Tiistai 27.03.2012 12:02

Päivä 16: kuva siitä mitä harrastat
34zllvr.jpg

Ensin ajattelin vastata tähän "laulaminen", mutta se ei tuntunut tarpeeksi laajalta käsitteeltä, koska harrastan myös tanssia ja nautin musiikista ylipäätään. Mitäänhän näistä en ole koskaan harrastanut siinä mielessä, että olisin käynyt laulu- tai tanssitunneilla, tms., mutta lähestulkoon päivittäin olen tekemisissä musiikin kanssa jollain tavalla: milloin laulan, milloin tanssin, milloin vain kuuntelen musiikkia.

Joka tapauksessa musiikki on olennainen osa elämääni, enkä haluaisi kuvitella maailmaa, jossa olisin mykkä, rampautunut tai kuuro. Depeche Mode laulaa "enjoy the silence", minä sanon "enjoy the music".

Päivä 17: kuva jostain mitä teet joka päivä
Päivä 18: kuva joka kuvaa elämääsi
Päivä 19: kuva kielestä minkä aloitit viimeksi
Päivä 20: kuva sinusta enemmän kuin 10 vuotta sitten
Päivä 21: kuva henkilöstä jota ihailet
Päivä 22: kuva joka saa sinut hymyilemään
Päivä 23: kuva autosta jonka näit viimeksi
Päivä 24: kuva, joka tekee sinut surulliseksi
Päivä 25: kuva parhaasta puolestasi/osastasi
Päivä 26: kuva tuskallisesta muistosta
Päivä 27: kuva onnellisesta muistosta
Päivä 28: kuva lempi vaatteestasi/asusteestasi
Päivä 29: kuva joka kuvailee aamujani
Päivä 30: kuva lempipaikastani
Päivä 31: kuva jostain johon uskoin lapsena
Päivä 32: kuva jostain mieliruoastani
Päivä 33: kuva ensimmäisestä harrastuksestani
Päivä 34: kuva bändistä jonka musiikkia kuuntelen nyt
Päivä 35: kuva jostain mitä odotan paljon
Päivä 36: kuva lempihiustyylistäni
Päivä 37: kuva henkilöstä jonka haluaisin tavata
Päivä 38: kuva siitä mitä mieltä olen koulusta
Päivä 39: kuva joka tuo muistoja mieleeni
Päivä 40: kuva siitä miten vietän mieluiten perjantai-iltani

30 + 10 Päivää -meme (Päivä 15)Maanantai 26.03.2012 08:49

Päivä 15: kuva jostain mitä haluaisit tehdä ennen kuolemaasi
2e205f4.jpg

Kun alkaa oikein miettiä, mitä kaikkea sitä haluaisi tehdä ennen kuolemaansa, on vaikea valita vain yhtä asiaa. Niinpä en tyytynyt vain yhteen. En myöskään halunnut alkaa pohtia liian vakavia, joten yllä näette, mitä meikä on jo vuosia sanonut: "Mä haluan vaan rakettirepun ja liekinheittimen."

Michael Jackson sai lentää rakettirepulla! (Tosin äijä joutui osin sen takia konkkaan, mutta mitäs pienistä.) Ja aina elokuvia katsellessani olen nii~n kateellinen, jos jollain on liekinheitin. Se on aseista coolein - BBQ, anyone? Vielä kun nämä kaksi saisi yhdistettyä, niin se olisi unelmieni täyttymys. :D

Päivä 16: kuva siitä mitä harrastat
Päivä 17: kuva jostain mitä teet joka päivä
Päivä 18: kuva joka kuvaa elämääsi
Päivä 19: kuva kielestä minkä aloitit viimeksi
Päivä 20: kuva sinusta enemmän kuin 10 vuotta sitten
Päivä 21: kuva henkilöstä jota ihailet
Päivä 22: kuva joka saa sinut hymyilemään
Päivä 23: kuva autosta jonka näit viimeksi
Päivä 24: kuva, joka tekee sinut surulliseksi
Päivä 25: kuva parhaasta puolestasi/osastasi
Päivä 26: kuva tuskallisesta muistosta
Päivä 27: kuva onnellisesta muistosta
Päivä 28: kuva lempi vaatteestasi/asusteestasi
Päivä 29: kuva joka kuvailee aamujani
Päivä 30: kuva lempipaikastani
Päivä 31: kuva jostain johon uskoin lapsena
Päivä 32: kuva jostain mieliruoastani
Päivä 33: kuva ensimmäisestä harrastuksestani
Päivä 34: kuva bändistä jonka musiikkia kuuntelen nyt
Päivä 35: kuva jostain mitä odotan paljon
Päivä 36: kuva lempihiustyylistäni
Päivä 37: kuva henkilöstä jonka haluaisin tavata
Päivä 38: kuva siitä mitä mieltä olen koulusta
Päivä 39: kuva joka tuo muistoja mieleeni
Päivä 40: kuva siitä miten vietän mieluiten perjantai-iltani

Tyttöjen paljastuksia.Torstai 22.03.2012 21:31

1. Nautitko draamasta? - Joskus. Useimmiten en.

2. Oletko tyttömäinen tyttö? - Sekä että. Tykkään niin tyttömaisesti vaatteista kuin poikamaisesti autoistakin. Jos jommallekummalle puolen pitäisi kallistua, niin sanoisin, että olen kuitenkin enemmän miehinen mies. ;D

3. Kuka oli viimeisin henkilö jota halasit? - Eräs mieshenkilö, jonka nimen muistin jopa melko pitkään, mutta enää en, joka asuu Joensuun Kelaa vastapäätä. 8'DD

4. Pieni vai iso laukku? - Riippuu tilanteesta, mutta mieluummin iso, koska meikällä on aina paljon kamaa kannettavana.

5. Oletko lyhyt? - Kai minut näinkin voisi luokitella.

6. Ihannepituutesi? - 180 cm. Näin olisin varteenotettava malli, joka olen halunnut olla koko ikäni. =/

7. Mitä tekisit jos joku läimäyttäisi sinua takapuolelle? - Riippuu henkilöstä ja mielialastani, mutta luultavasti kääntyisin takaisin ja joko lähettäisin lentosuukon tai nappaisin tyyppiä rinnuksista kiinni ja ravistelisin.

8. Välitätkö sukkiesi likaisuudesta? - Kyllä.

9. Pukeudutko (naamiaisasuun) Halloweenina? - Pari kertaa olen Halloween-pippaloja varten, mutta en noin yleisesti ottaen.

10. Onko sinulla nivelten yliliikkumista? - Ei minun mielestäni, vaikka jotkut voisivat kai niin väittääkin sormieni puolesta. xD

11. Mikä on oudoin paikka, jossa olet nukkunut? - Hmm... En ole missään sen ihmeellisimmissä paikoissa nukkunut... Mutta kerran otin hetken nokoset kaatuneen pyöräni alla, paikallisen hautuumaan takana. 8DD

12. Onko kukaan koskenut/läimäyttänyt sinua takapuolelle viimeisen 24 tunnin aikana? - Ei, ja mikä persfetissi tämänkin memen laatijalla oikein on...

13. Onko sinusta liikkeillä juoruja? - En tiedä. Tuskin. Kukaan ei juurikaan tunne minua täälläpäin.

14. Kutsutko joitakin heidän sukunimellään? - Kyllä.

15. Kuinka moni mies lukee tämän vain koska tässä sanotaan "Tyttöjen paljastuksia" - Eos. Blogiani tuskin muutenkaan lukee kovin moni, joten asia ei minua juurikaan huoleta eikä kiinnosta. Lukee, ken lukee.

16. Minkä väriset ovat tämän hetkiset rintaliivisi? - Mustat.

17. Pidätkö enemmän vaaleista vai tummista hiuksista miehellä? - Riippuu miehestä. Toisille sopii paremmin vaaleat, toisille tummat. Katson kokonaisuutta, en yksittäistä piirrettä.

18. Oletko tällä hetkellä turhautunut johonkin mieheen? - En, kun ei ole sillä rintamalla mitään sutinaa, eikä tule varmaan vielä ainakaan vuosiin olemaankaan, jos koskaan, koska en välitä niin miehistä kuin naisistakaan. (En myöskään eläimistä, jos sitä pohditte.)

19. Onko sinulla parhaita ystäviä? - Onneksi. <3

20. Onko sydämesi koskaan särkynyt? - Onhan se.

21. Oletko koskaan ajatellut kauneusleikkausta? - Kyllä, ja jos olisi rahaa, menisin heti.

22. Pidätkö elämästäsi? - Joskus se on ihan jees. Enimmäkseen kuitenkin valitettavasti melko hanurista.

23. Onko kukaan ystäväsi varastanut poikaystävääsi? - Eipä ole, kun ei ole koskaan poikaystävää ollutkaan.

24. Oletko hypännyt uima-altaaseen vaatteet päällä? - En uima-altaaseen, mutta jokeen kyllä.

25. Kuinka pitkään sinulla on ollut Facebook tunnus? - Ei ole, eikä tule.

26. Oletko koskaan läimäissyt poikaa kasvoille? - En, ja jos homma väkivaltaiseksi menisi, niin en mitään läimäisisi, vaan antaisin kunnon luuvitosen laulaa.

27. Mitkä ovat suurimmat pelkosi? - Vanhempien/parhaan ystävän kuolema. Se, ettei minusta koskaan tule mitään.

28. Oletko koskaan itkenyt itseäsi uneen? - En.

29. Oletko koskaan nähnyt mahdottomaksi unohtaa joku mielestäsi? - Elämääni on mahtunut niin unohtumattomia persoonia, että heitä on mahdoton unohtaa.

30. Uskotko sanontaan "Kerran huijari, aina huijari"? - En ole koskaan asiaa miettinyt, mutta nyt ajateltuna: kyllä. Mihinkäs tiikeri raidoistaan pääsee? ;)

31. Onko sinulla ollut koskaan hyvä olo jostakin? - Totta kai.

32. Toivotko joskus, että olisit kuuluisa? - En välitä kuuluisuudesta, mutta haluan olla menestynyt, ja siihen yleensä kuuluu (valitettavasti) kaupanpäällisenä kuuluisuus.

33. Ikävöitkö tällä hetkellä jotakuta? - Khyllä.

34. Kajaali vai ripsiväri? - Ripsiväri on helpompi ja nopeampi, mutta kajaalilla saa silmät vielä enemmän esiin...

35. Louis Vuitton vai Dooney & Bourke? - Wau. Minäkin sentään jotain vähän tiedän muodista, mutta en ole koskaan kuullutkaan Dooney & Burkesta, joten valitsen Vuittonin.

36. Hame vai housut? - Hame.

37. Sukkahousut vai legginsit? - Sukkahousut, vaikka legginsejäkin pidän.

38. Huppari vai takki? - Takki.

39. Korkkarit vai tennarit? - Korkokengät. Se kopina. <3

40. Suorat vai kiharat hiukset? - Kiharat.

41. Nappi- vai roikkuvat korvikset? - Roikkuvat.

42. Vaalea vai tumma? - Vaalea.

43. Smoothie vai latte? - Smoothie. Juon vain chocokaffeja, kuten café mocha.

44. Dieetti vai normaali limu? - NORMAALI. Helvetin light-juomat...

45. Helmiä vai timantteja? - Diamonds are a girl's best friend~ Diamonds are forever~ Mitä muita lyriikoita sitä tässä vielä lainaisin~~

46. Mary-Kate vai Ashley Olsen? - Ei kumpikaan.

47. Lindsay Lohan vai Hilary Duff? - Lindsay Lohan.

48. Ipod vai kännykkä? - Kännykkä.

49. Paljon kavereita vai muutamia ystäviä? - Muutamia ystäviä, kiitos. Mitä teen valtavalla possella, joka ei välitä minusta paskaakaan, jos voin valita muutaman tosiystävän, jotka ovat vierelläni vaikeinakin aikoina?

50. Huulikiilto vai huulipuna? - Näin vanhana valitsen kait jo sen huulipunan.

51. Manikyyri vai pedikyyri? - Manikyyri - kuka mun kinttuja kattelee...

52. Rauha vai rakkaus? - Eikös nämä kulje aika käsi kädessä... Rauhasta syntyy rakkautta, ja rakkaudesta rauhaa. Siitähän koko hippiliikkeessä oli kyse.

Vittu kun vituttaa.Keskiviikko 21.03.2012 17:59

Tämä on vitutus-gallup.

Jokaisessa asiassa vituttaa joku.

Mikä sinua vituttaa:

1. Talvessa – Kerrospukeutuminen, loskakelit, lämmityskustannukset...

2. Kesässä – Ötökät, juhlista turhin juhannus ja yletön viinan kanssa läträys.

3. Paikkakunnassasi – Tämä on susirajalla, Jumalan selän takana, kaukana kaikesta.

4. Naamakirjassa – KAIKKI. Koko Facebook-instituutio, Mark Zuckerberg.

5. Kännykässäsi – Se ei ole lainkaan niin hieno kuin vanha kännykkäni.

6. Koulussa/Töissä – Ensinnäkin tämä yliopisto on täällä aiemmin mainitulla susirajalla, eivätkä muut opiskelijat ole lainkaan tyyppisiäni. Töitä ei ole, joten se vituttaa.

7. Huoneessasi – Minulla ei ole varsinaisesti ollut "omaa huonetta" enää vuosiin, kun olen omillani asunut, mutta voisin sanoa, että nykyisessä asunnossani vituttaa seinien ohkaisuus. Kuulen jopa, kun naapurien kännykkä hälyttää äänettömällä, värinähälytyksellä.

8. Kavereissasi – Vituttaa ja satuttaa, kun nämä elämäni valopilkut asuvat liian kaukana.

9. Radiossa – Samat soittolistat pyörivät kanavilla vähintään puoli vuotta.

10. Televisiossa – Digi-tv. Analogisellakin olisi hyvin pärjätty, koska ei sieltä kuitenkaan mitään tule.

11. Syntymäpäivässäsi – Se on syksyllä, jolloin on jo pimeää, märkää ja koleaa.

12. Vastakkaisessa sukupuolessa – Yleistettynä he vain juoksevat vaginan perässä ja luulevat itsestään liikoja.

13. Musiikkikappaleissa – Monet ovat liian samanlaisia renkutuksia.

14. Korttipeleissä – En osaa montaa, esim. edes pokeria.

15. Kirjoissa – Liian pieni teksti, sivujen kääntäminen, paperimuoto. Puita joudutaan kaatamaan.

16. Vaatekaupoissa – Kalliita rättejä massalle. Ylipirteät tai yrmyt myyjät.

17. Naapurissasi – On myös vuokranantajani, joten joutuu jatkuvasti elämään hienoisessa pelkotilassa.

18. Yössä – Kukaan muu ei ole hereillä, mitään ei tapahdu, eikä mitään saa tehdä, koska on "hiljaisuusaika".

19. Farkuissa – Ne ovat kankeita ja epämukavat yllä.

20. Juorulehdissä – Otsikoita ja rahaa revitään ihmisparoista, jotka ovat sattuneet tekemään jonkin virheen elämässään. Vielä tyhmempi lukijakunta uskoo näihin juttuihin, ja sitten muka niin paljon parempina ja fiksumpina arvostelee näitä virheen tehneitä.

21. Sudokuissa ja sanaristikoissa – Joskus ovat liian helppoja, joskus aivan liian vaikeita.

22. Conan O'Brienissä – Menijo. Yrittää vanhoilla vitseillä repiä uusia nauruja.

23. Aamussa – En ole kovinkaan usein silloin hereillä, vaikka haluaisin.

24. Eläimissä – Vaativat huolenpitoa ja RAHAA. Tuhoavat paikat, kun silmä välttää, tai voivat jopa tappaa sinut.

25. Kirkossa – Pedofiilipappi saarnaa Jumalan hyvästä tahdosta ja anteeksiantamisesta. Missä ovat vanhat kunnon tulikiven katkuiset pelottelusaarnat?

26. Elokuvissa – Ameebanaivoiset hahmot, sitäkin tyhmemmät juonenkäänteet, huono tekninen toteutus... Milloin on mistäkin valitettavaa.

27. Autoissa – Ne on kahlehdittu maahan. Leijuautot FTW.

28. Vanhemmissasi – Sairaita yksilöitä, jotka on tuomittu elämään kurjuudessa. Miksen minä voinut syntyä Paris Hiltoniksi?

29. Kengissä – Edes kallis hinta ei takaa laatua.

30. Ulkonäössäsi – N. 90%.

31. Ruotsissa – Jag talar inte svenska, jag måste gå till Hesburger. Siinä on, mitä minä ruotsia osaan.

32. Joulussa – Ihmiset vertailevat muka ihan vain mielenkiinnon vuoksi, mitä toiset saivat lahjaksi, vaikka tosiasiassa kyse on pelkästä kateudesta, jos toinen sai enemmän/parempia lahjoja; tai vahingoniloisesta tyytyväisyydestä, kun itse sai enemmän/parempia lahjoja.

33. Horoskooppimerkeissä – Koko maailman väestö voidaan jakaa 12:een astrologiseen merkkiin, joka määrittelee, millainen olet? I think not.

34. Uimahalleissa – Kloorin haju, muut ihmiset. Etenkin ne kaljamahaiset keski-iän ylittäneet miehet, jotka häpeämättömästi tuijottavat naisia.

35. Kameroissa – Jollain on aina sellainen, joten mitään ei voi tehdä ilman pelkoa, että jollakin on siitä todistusaineistoa.

36. Räppäreissä – Oikeita räppäreitä ei juurikaan enää ole, vaan kaikki ovat siirtyneet hiphoppiin ja yhdistäneet siihen vielä dancemusiikin, jotta soisivat klubeilla. HELL NO.

37. Euroviisuissa – Aina valtava hehkutus, kohu ja poru, vaikka kuka niitä enää parin kuukauden päästä muistaa.

38. Vanhuksissa – Saavat vain olla. Minäkin haluan vain olla. Eläkettä kehiin siis, pliis. Jotkut vanhukset myös kuvittelevat olevansa etuoikeutettuja olemaan töykeitä vain, koska ovat vanhuksia. O tempora, o mores.

39. Lapsissa – Suurinpiirtein kaikki. En ole koskaan pitänyt lapsista. Jo lapsena inhosin muita lapsia. Lapsi on hyvä, kun se on paikallaan ja hiljaa, toisin sanoen kuollut.

40. Sinussa itsessäsi – Myöskin suurinpiirtein kaikki. Olen saamaton nahjus, joka voivottelee turhaa ja tuskaisaa elämäänsä, mutta joka ei kuitenkaan tee asialle mitään. No, ainakin olen rehellinen. :)

30 + 10 Päivää -meme (Päivä 14)Lauantai 03.03.2012 17:35

Päivä 14: kuva kännykästäsi
vurkh.jpg

Plääh, tämä joululahjaksi saamani uusi kännykkä on ihan tylsä, kun en ole vielä ehtinyt sitä mitenkään tuunata, mutta kyllä senkin aika vielä varmasti tulee... Vanha kännyni kun oli niin upea. ♥

Tosin isä yritti neuvoa, "Älä nyt sitten vaan tätä uutta kännykkää tuolla tavalla ~koristele~ kuin tuota vanhaa..." Mutta minun puhelinhan se on ja teen sille, mitä haluan. xP

Päivä 15: kuva jostain mitä haluaisit tehdä ennen kuolemaasi
Päivä 16: kuva siitä mitä harrastat
Päivä 17: kuva jostain mitä teet joka päivä
Päivä 18: kuva joka kuvaa elämääsi
Päivä 19: kuva kielestä minkä aloitit viimeksi
Päivä 20: kuva sinusta enemmän kuin 10 vuotta sitten
Päivä 21: kuva henkilöstä jota ihailet
Päivä 22: kuva joka saa sinut hymyilemään
Päivä 23: kuva autosta jonka näit viimeksi
Päivä 24: kuva, joka tekee sinut surulliseksi
Päivä 25: kuva parhaasta puolestasi/osastasi
Päivä 26: kuva tuskallisesta muistosta
Päivä 27: kuva onnellisesta muistosta
Päivä 28: kuva lempi vaatteestasi/asusteestasi
Päivä 29: kuva joka kuvailee aamujani
Päivä 30: kuva lempipaikastani
Päivä 31: kuva jostain johon uskoin lapsena
Päivä 32: kuva jostain mieliruoastani
Päivä 33: kuva ensimmäisestä harrastuksestani
Päivä 34: kuva bändistä jonka musiikkia kuuntelen nyt
Päivä 35: kuva jostain mitä odotan paljon
Päivä 36: kuva lempihiustyylistäni
Päivä 37: kuva henkilöstä jonka haluaisin tavata
Päivä 38: kuva siitä mitä mieltä olen koulusta
Päivä 39: kuva joka tuo muistoja mieleeni
Päivä 40: kuva siitä miten vietän mieluiten perjantai-iltani