IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Hrrrrrr...Perjantai 20.01.2006 13:39

Pajerosta on akut finaalissa ja sillä ei päässyt minnekään ei eilis- eikä tänäaamunakaan. Toissaillasta eiliseen puoleen päivään asti se oli laturissa. Eilen Jukka kävi kaapeleilla käynnistään sen 3 aikaan ja kyllä se sitten sen illan pelasi ihan hyvin, kävin kylällä kaupassa ja vedettiin pyöröpaalikin tallin eteen sillä :) Mutta tänä aamuna ei puhettakaan että olisi käyntiin saanut. Eipä ole ilmaista lystiä se akkujenkaan uusiminen, kun niitä on vielä kaksi...

Todella kiva siis lenkkeillä tuolla raittiissa ulkoilmassa tallille se puolitoista kilometriä. Potkurilla lähdin tallilta takaisin toiveikkaasti, vaan niinhän siinä kävi että sain vetää kelkkaa perässäni koko matkan, kun oli hiekoitusta sen verran koko matkalla.

Hevoset olivat eilen kolmisen tuntia illalla ulkona. Pakkanen kiristyy heti tallissa -20 asteeseen kun siellä ei ole hevosia, tai kun ovia pitää yhtään auki. Kun talli on täynnä ja ovet kiinni, pakkasta on -12 astetta, onneksi ei sen enempää. Vesijohto on onneksi pysynyt sulana hallipuhaltimen avulla. Jukka haki eilen olkiakin vihdoinkin ja kylläpä oli mukavan kuuloista aamulla tulla talliin kun hevoset kahistelivat olkien päällä - kukahan ne olkikarsinat sitten siivoaa, vapaaehtoisia ??? :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.