IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

NO niinPerjantai 16.06.2006 01:04

ystävät rakkaat..minulta ei nytten kysellä sitten kouluasioistam itään ellen ite rupee puhua! .. ..kaiken aikaa niist saanu jauhaa..eikä kysellä lomakuulumisia..nyt oon itserakas paskiainen ja itsesuojelu vaisto pelaa..

ja voi perhana ku lahes olles en poikennu kotkaan.. Minnaseni..nyt vast älysin miten lähel kotka oli..oisin voinu ihan hyvin siel pistäytyä..mutta on tää mun .. ..maantieto ihan surkees.. äsken suunittelin kuopioon lähtöä..ja nyt vast tajusin mite kaukana lahti on lieksast..olin mä aika kaukana..

ja kellään tietoo lähel olevist romuralleist? jos pääsis kytikselle..

nytten tulee juttuu kuin taikinast :D

ja kun tottu reilut viikon näkee tukkajumalia ja hyvän näkösiä jätkiä..kyl niihin kyllästyy..kaikki näyttää massalta..pitää ol todel jtn että erottuu :D jtn se sit siirty friikkeihin tää mun juttu.. ja menee nyt ajatelles aina vaan että "millainenkohan laps tuonki kaa syntyis".. ei vauva kuume ei ;) tänään näin serkun vauvan ekaa kertaa..voi ku se oli peloottavan pieni ja sulonen! :D nyt tulee tekstii ku turusen pyssyst..

ja te jotka käytte lahes..sinne viherpuistoon vesiuruille! se on ihana paikka ja mukavaa nukkua siel nurtsal! ;D jotkut tietävät asiasta enempiki.. ja mukava siel jalkoisa uitel yms.. ja siel mummelit ja pappelit joraa..*heh,heh* :) haz<zuja ihmisiä :D

ja anteeks KIRIJOTUSVIRIHEET jos sellassii tuli..ja sorke vaan jos puhun outoo murret..ja kiitokset sille jos joku jaksaa tään kaiken jaskan lukea! :D minkä täs jauhoin.. x)

ja jos näytän nyt tyhmält..se on tarkotuskin :P :D tai kun seuraavan kerran näätte..älkääkä ihmetelko tätä hiusten vähäisyyt/lähtöä..osa tietääkin asiast osa ei :P mut tää on tätä..mut asia hoidos! ja tää vetää sikeit!!! kävin ostaa leffoi tänään jotta voin katel :P

no niin ja nyt toi humppatukkainenpoika tuli joten pitää men.. :D ..jauhaa et mis se oli koko illan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.