IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

nytten kuulette.. mitä vaatekappaleitani olisitte.. jos olisitte minun vaatekappaleita.. :P ( mistä ihmeest näit saan päähäni)

suvi - sinä olisit minun lemppari rintsikkani h&m:ltä
*koska tuet minua, mutta monet eivät tiedä että olet bestikseni, ehkä meitä näkee harvoin yhdessä :P ei meitä osata yhdistää, muuta kuin lukiolla x)

kirsti - sinä olisit minun siniset villalapaseni
* koska ne nyt sattuvat olemaan siniset, ja käytän niitä millon sattuu ja sinuakin nään ihan millon sattuu ja meijänkin tunteet toistemme välillä vaihtelevat (x mut lämmittävät tarvittaessa kovallakin pakkasella <3 vaikka meinaavatki purkaantua x) ja meinaahan noi irstail jo reikäsillään...jos minulla ois pitsi käsineet sie oisit ne...

minna - sinä olisit minun sukkani
*koska lämmittäisit minua paljon ja minä tietäisin sen, mutta muut eivät meidän suhteestamme tiedä ;) :D ja kun tulee iloteltua pelkät sukat jalassa vain..kivaa, eikö totta..ehkä vain yks sukka.. ;)

jenny - sinä olisit minun villapaitani
*koska osaat lämmittää tiettyinä aikoina, nytten kuitenkin on kylmä syksy ja villapaidan käyttö on unohtunut.. missä olet? ehkä koht lämpenee taas <3 ja se kestää :) ja paljastaa, jos ei oo tarpeeks tiuhaa x)

sonja - sinä olisit farkkuni
*koska tapasin sinut tänä syksynä, ja tänä syksynä myös mahduin farkkuihin! ja niihin ihastuinkin, olette pettämättömiä.. helmiä. syksyn upein löytö! :) vaikkei ollakkaan mitää paita ja peppu x) että älä käsitä tätää farkku hommaa vääri.. x)

reetta - sinä olisit kaulaliinani
*koska olet pehmeä ja lämmin sekä värikäs :) turvallinen ja pidät minut suorastaan terveenä, muttet sentää kaulallani ole ;) :D

- ja alkkareita minä en käytä, tai siis ne jäävät aina jollekin/jonnekin ja teitä mä en jättäis minnekkään &lt;vink&gt; &lt;sydän&gt; -

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.