IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Nukuin kirstin kanssa paripatjalle..iik! Nukuin KIRSTIN kanssa eikä se valitanu..5 päivää jo matkal oltu.. sovussa ihan ;) ainaki melkein..kiki pääs eilen paniiki tunnelmiin ku juostiin pitkin hesan sitä miä lie rautatieaseman tönöä läpi kun oli n.vartti aikaa ehtiä junaan,ostaa liput, hakea tavat ja ettii se juna... :D:D lähettiin ihan ajoissa ry :D vähän mun tyyliä mukaan..

Olen ostanut tukholmasta nsellasen bitch laukun, hesasta ostin uudet samanlaiset alusvaatteet mitä ennestäänki (kaikki tehän tiedätte millaiset ;)) ja huulirasvan! ruokaan menny tuhottomsti rahaa.. ja hesasta ostin myös harmaat satumuumi aiheiset 2 pussilakana settiä..ne on ihanat <3 en anna muitten nukkua niissä..:D muahahahha..

äiti myös kertoi ihania juttuja ku olin kuulemma (luultavasti lyöny tjn) sisi ojentanu jtn poikaa ku kiusasi kaveria...

kirstille löyty myös laivalta ihailija aamupalan yhteydessä...humalainen joku 50-70 vuotias ukko joka yritti iskee sen vaikka sen vaimo istui siinä vieressä..

tukholmassa katottiin vahinvaihto.. vilkuttelin nuorille miehille mitkä olivat siellä linja-autossa.. eivät heti vilkuttaneet takas mut uuelleen mentiin ohi niin vilkuttivat (mie en kyl nähny) .. oisin halunu nähä niin oisin kyl vilkutellu uuelleenki :D tyhmiä... naurattiin ruotsalaisten kustannuksella .:P

äiti muuten osti ihan kunnon vanilja konjakki pullon miulle..ite viel kävi ettii sellasen vaikka halusin vain pienen shampanja pullon.. :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.