IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Iskän hieno uusi autoTorstai 25.05.2006 11:34

Tai ei se nyt ihan uusi ole, mutta minulle uusi. Ja kuitenkin omalla tavallaan heti tuttu. Se nimitäin on PUNAINEN TRANSITIN BUSSI!!!!!!!!!!!!!. Tätä päivää en enää luullut näkeväni, muta siten Rakas Vaimo yllätti minut. Vaikka oli vannonut, ettei meille enää pikkubussia tule.

Tämä vielä nimetön mutta O:lla alkava perheemme uusin jäsen on jo minun kuudes Transitini. Kun kateelliset muilla merkeillä ajajat sanovat, että taivasosuus on tienattu kun on ajanut Ford Transitilla 500.000 kilometriä (on kuulema silloin maanpäällinen helvetti koettuna), niin minä voin ylpeänä todeta, että minu taivasosuuteni on tienattu jo ennen tätä autoa. Mutta eihän lisätienisti koskaan pahaa tee. Johan minä lapsena olin tiedustellut Isolta Äidiltä, että kuka siinä Jumalan vasemmalla puolella istuu. Että jos paikka on vapaa, niin olisko mulla mitään saumoja. Tavoitteet pitää asettaa korkealle.

O..... on ollut vain yhdellä omistajalla ennen meitä. Ja kun koeajolla selvisi, että tuo yksi omistaja on ollut Mikkelin kaupungin lastenkoti, niin olimme RV:n kanssa lopullisesti varmat, että tämä auto on meille tarkoitettu. RV vielä totesi, että rukouksiin on vastattu. Oli kuulema ollut yhteyksissä yliluonnollisiin voimiin tämän auton löytämiseksi. Ja hänhän sen viime lauantaina autokaupan lehti-ilmoituksesta löysikin.

Ikäähän O:lla on jo yhdeksän vuotta mutta kilometrejä takana vain 220 000. Tuollainen kilometrimäärä löytyy yleensä kahden-kolmen vuoden ikäisistä busseista. Mutta ne ovatkin olleet taksinssa, O ei.

Eilen oli hyvä päivä muutenkin. Erikoinen soitteli pariin otteeseen. Etenkin iltayöstä Suuren Saalistuksen tiimellyksessä tehty yhteydenotto oli hersyttävä. Vaikka eihän sitä tietysti saisi nauraa toisen hämähäkkikammolle. Mutta tuli se yksi vanha kulttielokuva mieleen kun Erikoinen sanoi imaisseensa pölynimuriin kämmenen kokoisen hämähäkin.

On lapsi entisensä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.