IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Uusia iltamerkintöjäKeskiviikko 05.07.2006 00:30

Aamu oli taas hektinen. Myöhässä pystyyn, yksi kääpiö väkisin jalkeille ja keskussairaalaan Holtter- tai jonkun sellaisen laittee laittoon. Nyt hän kulkee vuorokauden piuhat kehossa ja taskutietokone tallentaa kaiken tarpeellisen. Ainakin sydämestä.

Ja sitten elämäni nopein katsastus. Mulle myytiin kesäkuun alussa tämä ihana, vielä nimeämätön (mutta oikeasti OssiBussi) katsastamattomana. Ja kun tänään menin sitä näyttämään, niin kiltit tädit sanoi, että tää on katsastettava seuraavan kerran vasta keväällä 2007. JEEEEEEEESSSSSSS.

Iloisena kaupan kautta kotiin (josta muistin hakea Rakkaan Vaimon) ja sitten uudet kääpiöt autoon RV:n kanssa ja heidät mökille. Eli nyt puolet Käärmelahden porukasta on Riihirannassa, puolet kotona. Ja jo nyt on ikävä Rakasta Vaimoa. Mutta aamulla nähdän.

Iso Äitikin kävi tänään kotona. Ensin taksi oli sairaalasta haussa tunnin myöhässä ja kotoolta haun he unohtivat kokonaan. Soitin hieman yli tunnin odottelun jälkean ja sitten taksi lähti liikkeelle. Mutta ei täällä mitään hätää, ihan hyviä keskusteluja Ison Äidin kanssa. Tuli taas tarinoita mm. esineistä. Aurinkokello esimerkiksi täyttää ensi keväänä 40 vuotta. On ollut aikanaan IsoIso Äidin lahja 40 vuotiaale vävylleen. Aatelkaa miten tarkka kello. Jo liki neljäkymmentä vuotta sateessa, tuulessa ja tuiskussa mutta edelleen ajassa. Ja käynnissä.

On siinä aika rauta.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.