IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Tyttö sinä olet tähtiMaanantai 18.09.2006 09:13

Vanhin naaraskotiKääpiö houkutteli minut eilen Rakkaan Vaimon, Jannan ja itsensä kanssa katsomaan Tyttö sinä olet tähti-elokuvaa. Onneksi. Se nimittäin on hyvä.

En tiedä, miksi minulla oli siihen joku ennakkokäsitys joka ei tehnyt elokuvasta etukäteen mitään mustpätkää. Mutta tuo käsitys ropisi jo elokuvan alkutahdeissa. Melkoisen hyvä aikakausikuvaus, ehkä kuitenkin hieman kaunisteltu sellainen. Mutta hyvä kuitenkin.

Ja näyttelijäsuorituksia kehuttiin oikein joukolla. Ja kaikki tytöt RV:a mukaan kuolasivat pääosanesittäjän Samuli Vauramon perään niin voimakkaasti, että tänään pitää tarkistaa, tarvitaanko olohuoneeseen kosteusvaurioammattilaisia kuivattamaan paikkoja. Kuolaa ja hunajaa on ainakin sohvilla, saas nähdä onko myös kämpän kantavissa rakenteissa.

Sune oli uskottava tyyppi, Vauramo sen hyvä tulkki. Miehen silmistä en osaa antaa yhtä ammattimaisia lausuntoja kuin eilinen leffaseurueeni, mutta uskon kun he sanoivat niiden olevaan aaaaooooaaaooooohhhhhhhhh.

Mutta kyllä se eittämättä on niin, että viikonvaihde kannattaa lopettaa hyvään elokuvaan. Hyvä saa palkkansa, rakkaus voittaa ja keskiluokkainen ja -ikäinen isäpappa saa mietittävää oikein kunnolla kun pesää rakentava unelmavävy vaihtuukin täysillä elävään taivaanrannanmaalariin. Tai taivaanrannanrappariin.

Ammattimiehiä molemmat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.