IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Herkkä hulabalooLauantai 30.09.2006 12:01

Viiskymppisten huipentuma on tänä iltana savonlinnalaisessa ravintolassa. Noin 80 ystävää saapuu juhlistamaan iltaa hyvän sapuskan, hauskojen seuralaisten ja ennenkaikkea miellyttävän juhlakalun merkeissä. Odotan illalta paljon.

Sipinää ja supinaa on kotioloissakin ollut sen verran, että pelkään jotain olevan tekeillä juhlakalun pään menoksi. Huomasin aamulla, että nyt jännittää.

Rakas Vaimo on ollut salamyhkäinen jo monta viikkoa. Minäkin olen joutunut menenmään ajoissa sänkyyn kun hän on jäänyt puhelimen ja sähköpostin ääreen suhmuroimaan. Tällä käytöksellään hän vaan osataan lisää kutina vatsanpohjassani.

Jotain on siis tekeillä. Ja minä odotan jännittyneenä. Ihan aidosti. Ja vaikka kuinka yritän roolilleni uskollisena esittää coolia, niin ei se taida täysin onnistua. Ei ainakaan illalla.

Ensimäiset läheiset vieraat saapuivat jo eilen Käärmelahteen. Jasu ja Risto ajelivat Savoon kaksin, sillä Rinsessa Aava olisi saanut näistä juhlsta vain lapsuusajan postmodernin traumakokemuksen. Oten hänet oli turvallisempi jättää Anun ja Tapsan hoiviin. Harmi sinänsä, sillä olisi ollut ihanaa nähdä Rinsessa. Mutta kokonaisutena kuitenkin tämä oli järkevä ratkaisu.

Myös RV:n tädit saapuivat illansuussa ja majoittivat venäläisen salongin. Näin hekin ovat valmiina tämän päivän juhliin.

Hassua kuinka sitä tavallaan toivoisi, että olisi jo huominen aamu, mutta pohjimmiltaan kuitenkin pelkää, että huominen aamu on edessä liian nopesti.

Kuka voisi kellot pysäyttää. Tai ainakin illalla hidastaa niiden käyntiä olennaisesti normaalista.

Tuolle shamaanille olisi nyt paikka tarjolla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.