IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Töitä pukkaaSunnuntai 22.10.2006 11:26

Johan tässä onkin puolitoista vuotta oltu laiskana. Siis kirjoitustöiden suhteen. Kotona Käärmelahdessa on kaikenlaista toki tullut tehtyä. Jopa jotain hyödyllistä.

Mutta nyt on ollut onget vedessä ulkopuolisten töiden suhteen. Hyvin tärpää. Ensin varmistui PRIDE-koulutus kun löytyi tarpeeksi perheitä. Sitten businessviestintä alko pukkaa omia hommiaan. Kolmentena jaolle ehti palkansaajajärjestö onine projekteineen ja kaiken huipuksi vielä paikallinen lehtikustannusyhtiö kaipaa palveluksiani.

Tekee olon tytyväiseksi. Mukana on siis vanhoja kumppaneita, jotka edelleen haluavat panostani. En ole siis tössinyt vanhoja hommia. Kun joukkoon liittyy myös uusia toimeksiantajia, niin ilmeisesti silläkin taholla arvioidaan minuun liittyvän jotain lisäarvoa. On ihanaa olla haluttu.

Firmani Kimmotus onkin niin pahasti veloissa, että hommat tulevat hyvään tarpeeseen. Onneksi rahoittajataho on pitkämielinen eikä ole pistänyt velkoja ulosmittaukseen. Mutta hieman se on hullua siirtää rahaa talouden sisällä toisesta taskusta toiseen taskuun firman rahoittamiseksi ja pystyssä pitämiseksi. Siis Rakkaan Vaimon taskusta Kimmotussen taskuun. Mutta ehkä nyt päästään takaisinmaksuun.

Mutta on näillä töillä talouttakin suurempi merkitys. Se liittyy onnistumisen kokemuksiin ja omaan amattitaitoon. Tulee hyvä olo, kun saa tehdäkseen töitä, joissa ainakin aiemmin on kokenut olleensa hyvä.

Uskon, että tuo tunne palaa takaisin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.