IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Marsut on metkojaLauantai 25.11.2006 11:13

Ei, ei ole jutun aiheet vähissä.

Olen vaan tänään seuraillut marsuja tässä työpöydän vieressä. He kun ovat tuossa ihan lähellä. Marsuilemassa.

Normaaleina aamuina ei tule samalla tavalla seurattua. Ruokittua kyllä, mutta sitten he jatkavat omaa elämänsä ja minä omaani. Toinen tietokoneella, toiset heinää pupeltaen.

Tänään pilkoin aamukurkun pieniksi kuutioiksi joten Ticon ja Ringon piti syödä yhdessä kurkunpaloja. Normaalisti molemmat saavat oman kurkunpalan ja häipyvät omiin nurkkiinsa syömään. Ja syövät ääneti kunnes kurkku on loppu. Tänään sen sijaan oli keskustelua koko aamupalan ajan. Välillä tuli pientä riitaakin, mutta siitä selvittiin puhumalla. Eikä minun tarvinnut puuttua riitelyyn kertaakaan. Toisin kun lasten kanssa aamupalapöydässä.

Entäpä sitten heinät? Tänään mättäsin puoli muovikassillista heiniä löysästi heinähäkkipäähän. Ruuoalla ei saisi leikkiä, mutta toisaalta on kiva katsella, miten Tico ja Ringo möyhivät heinäkasassa, möyrivät sen alle, kiipeävät sen huipulle. Ja samalla syödä rouskuttavat. Mitä nyt välillä käyvät juomassa vettä.

Ringo kyllästyikin jo syömiseen ja kaivatui heinäkasan uumenin aamupalan jälkeisille. Sitäkään tiiviisti heinähäkkiin rutattu heinämakkara ei ahdollstaisi.

Elämän riemut ovat pienestä kiinni.

Myös marsuilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.