IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Eikö mikään ole pyhääTorstai 14.12.2006 07:50

Kirjoitin maanantaina joulun aidosta merkityksestä. En pelkästään siksi, että vanhoista asioista kirjoittaminen on vanhalle miehelle hauskaa. Vaan rienatakseni niitä, jotka luulevat joulun jotenkin historiallisesti liittyvän jeesuusmyyttiin.

Reagoiko kukaan. Ihana Rakas Vaimo toki reagoi, silitti myötäkarvaan hänkin kuten tapansa on. Mutta kukaan muu ei reagoinut. Ei krijoittanut yksikään jeesusnuori, että hyi sinua vääräuskoinen vanha äijä. Tästä voimme vetää sen johtopäätöksen, että päiväkirjaani ei lue yksikään jeesusnuori.

Ei ragoinut myöskään yksikään agnostikko tai ateisti. Että olisin saanut yhden ymmärtävän kommentin tuolta suunnalta. Turha toivo, ei taida lukea tätä palstaa yksikään agnostikko tai ateistikaan.

Olisihan siihen voinut tökkästä oman kommenttinsa joku muukin. Vaan ei. Olisiko tästä vedettävä johtopäätös, että sitä ei kukaan lukenut tai se ei yhtäkään lukijaa hetkauttanut.

No se siitä.

Iloisempaan aiheeseen. Erikoinen päätti jäädä ircgalleriaan. Menasi lopettaa tänään, mutta tuli siten toisiin ajatuksiin. Ehkäpä sksi, että huomasi, kuinka moni ihminen täällä oikeasti oli pahoillaan hänen poistumisaikeistaan. Minä yksi heistä aivan ehdottomasti.

Neljäsataa kilometriä fyysistä välimatkaa on paljon, mutta niinkin lapsellinen väline kuin tämä galleria voi hieman tuota pahaa oloa lievittää. Helppo käydä kurkkaamassa kuningaspari Risto I:n ja Jasu I:n sekä tietysti Rinsessa Aavan elämään juuri silloin kuin haluaa.

Kiitos että jäit seuraksemme.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.