IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Onnin kanssa linturetkelläLauantai 07.04.2007 10:44

Viime yö meni taas kuten meni. Alkuyöstä sentään nukuin, kolmesta lähtien kukuin. Saatana kun hieno riimi.

Mutta kello kolmen keski-ikäisen miehen kusiretken jälkeen pyöri päässä eilisen illan sakat. Ei tullut uni, kun olin niin pettynyt erääseen ihmiseen. Itseeni. Mikään ei ole sen turhempaa kuin aamuöinen itsetutkistelu. Vaan minkäs teet, kun asiat pyörii kehää pienessä päässä.

No nukahdin sentään jossain vaiheessa herätäkseni puoli viideltä Onnin kutsuun. Hauva halusi ulos, joten ei muuta kuin ulkovaateet päälle ja kierrokselle. Onni Urosta kun ei voi tällä hetkellä päästää yksi ulos, livahtaa heti naapuriin pornoilemaan. Tai jos naapurin typy ei ole ulkona, niin ainakin paskantamaan naapurin rappusille. Siinä meille ihmisuroksille malli. Aina kun tulee pakit niin ei muuta kuin tortut ovenpieleen.

Oli tuossa Onnin kanssa Käärmelahden mäkeä kiertelyssä omat hienotkin puolensa. Liki täysi, syvänpunainen kuu mollotti etelätaivaalla, teeret pitivät peliään lähimetsässä, kyyhkystenkin soidinkuhertelut kuulin ensimmäistä kertaa tänä keväänä. On se vaan kumma kuinka luonto on täynnä seksiä näin keväisin. Kaikki tuntuvat kuhertelevan, Onni tosin on enemmänkin suuntautunut suoraan toimintaan ilman se kummempaa kuhertelua. Itse kai pitäisi enempi ottaa mallia teeristä ja kyyhkysistä.

Kun talot oli kierretty, parit löysät tortut väännetty ja ainakin 46 pensasta, kiveä, talonkulmaa, autonrengasta, mopoa, peräkärryn aisaa ja omenapuuta merkattu, oli Onni valmis tulemaan sisään. Ja minä pääsin kömpimään sänkyyn saadakseni Rakkaalta Vaimolta vähemmän ystävällissävyisen tuiskahduksen, jotta "missä sä nyt taas olet ollut?" Piti vastaamani että kusettamassa ja paskattamassa sun koiraasi, mutta väärihän se olisi ollut. Tärkä se on Onni minullekin, niin koirana kuin mielentilanakin. Joten vastasin kauniimmin. Ja könysin lämpöisten peittojen alle.

Herätäkseni viittä yli kuuden RV:n kysymykseen, että miten Onni on päässyt meidän makkarin oven taakse, miksi se ei ole eteisessä. Mistä ihmeestä minä sen tietäisin, mutta kysymys piti sisällään selkeän sanattoman ohjeen: voisitko hoitaa asian.

Ja ei kun vaatteet päälle ja koiran kanssa taas uusille kierroksille. Jolloin onnistuin jo näkemäänkin kuusi teertä lennossa auringon nousussa. Kannatti herätä. Muutenkin aamukonsertti oli jo melkoinen vaikka vasta pieni osa muuttolinnuista on Käärmelahden korkeudelle saakka ehtinyt.

Nyt on nautittu pannullinen kahvia, luettu tärkeimmät uudet sähköpostit ja selattu täällä muutamt yhteisöt.

Ei paha päivän aloitus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.