IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

MatkapäiväTorstai 10.05.2007 09:25

Aamu sarastaa Sanskun kanssa. Rauhallinen kahvihetki, mutta seuraavassa katauksessa onkin sitten jo vipinää. Viiden oman lapsen lisäksi aamiaispöytään nousee myös kaksi yökyläläistä.

Joilla muuten on uskomaton vaikutus omaan väkeen. Eilinen illansuu ja ilta kului rauhallisemmin, sopuisammin ja miellyttävämmin kuin monasti pelkällä omalla porukalla. Kai siinä on sekä tiettyä vieraskoreutta mutta myös ihan oikeasti tekemisen hauskuutta. En muista, milloin omat lapset viimeksi olisivat pelanneet monopolia, orperationia tai muuttuvaa labyrinttiä.

Meiltä vanhemmilta eilinen päivä ennen lasten kotiintuloa kului kahdessa huoltosuunnitelmapalaverissa. Valitettavasti vaan kumpaankaan ei saapunut lasten vanhempi. Mutta lasten sosiaalityöntekijöiden kanssa saatiin asioita eteenpäin hyvässä hengessä.

Myös jännitys Rinsessa Aavan ja hänen Erikoisen äitinsä suoriutumisesta leikkuupäivästä sävytti eilistä. Tiedoksi vaan, että Rinsessa Aava suoriutui loistavasti ja Erikoinenkin on elossa. Hyvä savutus siihen nähden, että Rinsessa Aava oli kuitenkin leikkauksen ja toimenpiteiden kohde. Ja Erikoinen kuitenkin "vain" myötäeläjä.

Tänään nokkani suuntautuu kohti Mikkeliä ja Mäntyharjua. Otetaanpa taas ikäänkuin ahkeruuteni todistamiseksi tämän päivän lukujärjestys.
5.00 Herätys ja aamupalan valmistusta
6.00 Ensimmäinen kattaus jossa tänään siis vain Sansku
7.00 Toinen kattaus jossa seitsemän lasta
7.45 Moinsalmen koulun lapset bussille
8.20 Kaupungin koululaisten kanssa matkaan
11.00 Hankepalaveri Mikkelissä TE-keskuksessa
12.30 Valmentajakumppani kyytiin Mikkelistä
13.30 Perhekäynti Mäntyharjulla Pride-valmennuksen merkeissä
16.00 Paluumatkalla poikkeaminen Mikkelin Lideliin
17.30 Valmentajakumpani Sulkavalle
19.00 Jannan Koulukabaree Savolassa
20.00 Sanskun haku harjoituksista
20.30 Tillin haku teatterista
21.00 Kotona ja punkkaan

Mutta ei se ole helppoa Rakkaalla Vaimollakaan. Kolmen välillä perin jänkkipäisen pikkuäijän kanssa iltapäivä ja ilta kotona. En kyllä kovin mielelläni vaihtaisi osiakaan.

Miehen on tehtävä mikä miehen tehtävä on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.