IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Uusi viikkokirjoitusPerjantai 25.05.2007 08:45

Viikko näyttää taas kuluneen edellisestä kirjoituksesta. Ennen ehdin kirjoittamaan päiväkirjaa, nyt tästä näyttää tulevan viikkokirja. Syynä saamattomuus, väsymys, työmäärä, hektinen kiitäminen ympäri ja ämpäri, henkinen olotila ja laiskuus. Revi siitä sitten huumoria.

Suurin syy harvakseltaan putoaviin sanoihin on kuitenkin kevätkiireet. Koulun loppuminen aiheuttaa kaikenlaista ylimääräistä säpinää, lasten harrastuksista on yhtä aikaa menossa niin talviharjoitusten hännät kuin kesäharjoitusten idutkin. Helpottaa hieman kun talviharrastukset loppuvat näihin viikkoihin.

Tiitus on löytänyt harrastuksen. Siitä iloitsen kovin. Miehen alku lähti kaverinsa kanssa Savonlinnan Riennon urheilukouluun. Harjoituksia on joka tiistai ja torstai, omia seuran kilpailujakin kesän aikana kahdeksan kappaletta. Pari ensimmäistä harrastuskerta on takana ja mies vaikuttaa innostuneelta. Hyvä näin. Energiaahan miehessä riittää kuin duracellpupussa.

Jannalla käynnistyi myös jalkapalloharrastuksen tositoimet. Eli ulkoharjoitukset ja pelit. Ensimmäinen reissu Kotkaan toi tosin tappion, ensi lauantaina olisi Lappeenrannan pelireissun vuoro. Tyttö pelaa nyt kahdessa joukkueessa, STPS:n B- ja C-tytöissä.

Myös Mikko on löytänyt oman harrastuksen, sanoisin melkeinpä elämäntavan. Perheemme ensimmäinen oikea murkku kaikkine mausteineen on putkahtanut maailmaan. Johan oli aikakin, onhan perheessäämme sentään viisi häntä vanhempa lasta. Joiden murkkuilu on ollut melko lievää. Mutta nyt tuntuu tulevan takaisin oikein korkojen kanssa.

Tällaista vipinää Käärmelahdessa.

Ja kuten kuvaosastoilta huomaatte, on kesän kukintakausikin käynnistynyt melko näyttävästi.

Hitto että minä pidän tästä valoisasta vuodenajasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.