IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

TuliakrobatiaaSunnuntai 26.08.2007 10:24

Savonlinnan tulien ilta oli eilen nimensä veroinen. Kaksi ohjelmaa nousi yli kaiken muun, Taidelukion Takamuksen musisointi ja tuliryhmä Etnan esitys.

Mutta aluksi hieman taustaa. Päätimme jo liki viikko sitten ottaa ohjelmistoomme tämän tulien illan. Kerroimme lapsille suunnitelmasta ja innostimme heitä järkkäämään itselleen kaveriseuraa Riihisaaren lauantaiksi. Saisivat kerrankin touhuta kaupunkitapahtumassa kavereidensa kanssa kolme-neljä tuntia ihan rauhassa. Ja me saisimme myös Rakkaan Vaimon kanssa osallistua rauhassa juuri niihin tapahtuman osiin joihin haluaisimme.

No miten kävikään. Tytöt onnistuivat oivasti ohjelmoimaan oman iltansa. Sansku ilmoitti jo hyvissä ajoin jäävänsä kotiin, ostavansa litran jäätelöä ja nauttivansa rauhassa hyvästä elokuvasta. Janna ja Tilli sopivat tapaamisen tyttökaveidensa kanssa Riihisaareen ja niinpä he sitten kulkivat illan omissa porukoissaan. Ja hauskaa oli ollut.

Mutta entäpä meidän poijjaat? Tiitus toki sai sovituksi kaverin mukaanoton, mutta valitettavasti tuo suunnitelma kariutui Tiituksesta riippumattomista syistä. Mikko ja Jussi sen sijaan päättivät jo valmiiksi, että ideamme on aivan perseestä. Kuten nykyisin muutkin ideamme. Niinpä he laahustivat kolmisen tuntia perässämme niin tylsistyneen näköisinä kuin vain voi olla. Lopulta pieni sadekuuro antoi heille oikeuden lähteä autoon istumaan mpkolmoset korvilla.

Mitä Riihisaaressa tapahtuikaan juuri siihen aikaan? Hieno tulishow jossa nähtiin, miten tulivälineilläkin voi harrastaa jonglöörausta tai millä tavalla hyppynarulla hypitään niin, että hyppijää tuntuu koko ajan ympäröivän huima tulipallo. Kaikki tämä jäi näkemättä kahdelta vanhimmalta pojaltamme, jotka vielä pari viikkoa sitten saattoivat harjoitella jonglööritemppuja pihalla kolme tuntia yhteen menoon.

Lopputolos oli se, että illan antiin löytyi perheestämme kuusi tyytyväistä ihmistä ja kaksi perin tympääntynyttä murkkua.

Enemmistö osasi nauttia.

Tai ainakin tehdä välttämättömyydestä hyveen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.