IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

ElinikäennustePerjantai 07.09.2007 09:45

Keski-iän kriisiä perkele.

Tuntuu tuppaavan joka tuutista. Jos ei Rakas Vaimo herätä yöllä tiedustellakseen miksi en hengitä niin televisiosta tulee ohjelmaa jossa ennustetaan elinikää paheilla ja ilman. Parhaiten pärjäsi Vallu Valpio jonka paheet olivat yli 30 elinvuoden mittaiset. Että jos lopettaisi kaikki paheet eläisi 30 vuotta pidempään. Tai ainakin loppuelämä tuntuisi 30 vuotta pidemmältä.

Mutta ei tässä vielä kaikki. RV pohtii myös ihan valveilla, että mitä hän tekisi jos minä kuolisin. Niin kuin tässä nyt olisi aikomus kuolla. Mutta huolissaan kun on, niin pohtii tällaistakin. Joten kai se on otettava tämäkin asia vakavasti. Siis kuoleminen.

Jos lopettaisin tupakanpolton saisin 0 vuotta lisää elinaikaa. Koska en tupakoi. Mutta jos aloittaisin, polttaisin kuukauden ja lopettaisin niin paljonkohan saisin lisää aikaa?

Jos vähentäisin viinanjuontia saisin varmaan 2 vuotta lisää aikaa. Jos lopettaisin kokonaan, vuosia tulisi varmaan lisäää 2,5. Niin rankkaa on minun juomiseni.

Laihduttaminen on sitten se mun juttu. Jos laihduttaisin 60 kiloa saisin varmasti 20 lisävuotta. Jotka salaattia puputtamalla tuntuisivat ainakin 40 lisävuodelta. Mahtava tarjous. Mikäli siihen vielä lisätään liikunta, lisääntyvät vuodet entisestään. Tai tuntuisivat ainakin pidemmiltä.

Tarttis vissiin tehrä jotain.

Taidan hakea lisää leipää, paljon juustoa ja makkaraa väliin, kahvia kuppiin ja syömään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.