IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Figaron häätTorstai 06.04.2006 10:00

No nyt mnä ymmärrän, miksi Savonlinnan satamassa ja lähivesillä pitkään viihtynyt Figaro vime kesänä muutti pääkaupunkiseudulle. Sillä oli siellä heila ja nyt suhde on edennyt jo häiden asteelle. Tänä aamuna 5.40 nimittäin lähti bussilastillinen Mertalan koulun musiikkiluokkien oppilaita Helsinkiin Figaron häihin. Samalla matkalla lapset käyvät myös Kiasmassa. Herätys oli siis minulla tänään klo 4.00, Janna hereille 4.15, kohti kaupunkia klo 5.00. Että tämmöinen aamu. Ja illalla häävieraat palaavat Savonlinnaan noin klo 24 paikkeilla.

Tänään olisi edessä Moinsalmen koulun vanhempainilta jossa pitäisi esiintyä edukseen. Vaikea tehtävä mutta eiköhän siitä selvitä. Illassa tulee varmastikin mielenkiintoinen keskustelu koulun tämänhetkisestä oppimistulostilanteesta isompien osalta. Palautetta on tullut kodeista eikä kaikki ihan myönteistä. On kiva olla vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja, etenkin tällaisen vapaaehtoisen yhdistyksen, jolla ei ole varsinaisesti mitään virallista roolia koulun työskentelyn seuraamisessa ja ohjaamisessa. Jotenkin kaipaan vanhoja koulujen johtokuntia joilla oli virallisempi asema kunnan koulujärjestelmässä. Mutta osataan sitä käyttää tätäkin järjestelmää koulun hyödyksi. Joten mielenkiintoinen ilta on tulossa.

Rinsessasta oli taas ihan ihania kuvia Erikoisen sivuilla. Voi kun hän kasvaa vauhdilla. Kävisipä näyttäytymässä täällä taas. Mutta kaikkea hyvää ei voi saada kerralla. Hyvä kun edes näkee kuvat ja kuulee kuulumiset. Vaikka ei nämä koskaan live-esitystä voita.

Hanki itsellesi elämä on kulunut fraasi. Mutta minun pitäisi kuulema sellainen hankkia. Tosin enemmänkin fyysisesti kuin henkisesti. Loppelämäni ensimmäinen päivä ja tästä pienin askelin kohti terveempää elämää. Tämän viikon projekti olkoon tupakointi. Päästään helposti alkuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.