IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Trullit liikkeelläSunnuntai 09.04.2006 10:55

Niin se aika rientää. Jokunen vuosi sitten meiltä lähti lähitaloihin kuusi iloista trullia virpomaan ja tänään enää yksi. Halukkaita olisi ollut ehkä hieman useampi, mutta me on rajattu ikä tuohon kymmeneen ikävuoteen. Näin siksi, että itseä ärsyttää jos liikkeellä on yläasteikäisiä tyyppejä jotka eivät ole viitsineet nähdä minkäänlaista vaivaa sen enempää virpomisvitsojen kuin itsensäkään koristeluun. Onneksi meidän lapsille molemmat ovat olleet tärkeitä asioita.

Pitääpä muuten panna heti muutama paras kuva vuosien varrelta tuonne kuva-arkistoon. Palataan muihin asioihin sen jälkeen.

No niin, neljän vuoden trullit on arkistossa. Ekat trullikuvat löytyivät muuten vuodelta 1999, tuolloin Vihdin Otalammelta. Ja trulleja oli tuolloin vasta kaksi kun Tiitus oli niin pieni, että sitä ei voinnut panna paanalle ja Erikoinen ei tainnut vielä palmusunnuntaina olla mukana keimeissä.

Siitä sitten vuosittain trullien määrä ensin lisääntyi ja sittemmin ikääntymisen myötä on lähtenyt laskuun niin, että tänään ei lenkille lähde kuin Tiitus.

Eilen illalla tehtiin kolmistaan (Tiitus, äiti ja minä) virpomavitsoja. Oli ihana seurata, millä hartaudella pian yhdeksänvuotias miehenalku paneutui vitsojen koristeluun. Ja hienoja niistä tulikin. Toivottavasti virvottavat naapurit ovat kotona trullin kierrellessä.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.