IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Kiitos kommenteistaMaanantai 10.04.2006 09:41

Trullipäivä ja -kuva kirvoitti porukan kielet. Tai siis oikeammin näppäinsormet. Kuva toi mittavan määrän kommentteja, enimmäkseen ihastelevia, kaihoisia ja nostalgisiakin. Moni muisteli omia virpomisiaan, toiset odottivat trulleja käymään ja suurin osa vaan antoi kaunista palautetta ja aurinkoisia hymyjä meidän Kääpiöille.

Samalla kommentteja saivat useat muutkin kuvat. Eläimet, asuinympäristömme, Kääpiöt sekä Rakas Vaimo ja minä. Kiitos niistäkin. Eilinen kävijöiden ja kommenttien tulva todistaa myös sen, että markkinointi kannattaa. Kun tuo trullikuva joka edelleenkin on näkyvissä, oli jonkin aikaa tuolla maksullisella markkinointipaikalla eli Minun Kuvanani, niin johan väki löysi sivuni. Suosittelen kokeilua muillekin, on mukava saada palautetta.

Eilinen päivä oli muuten tämän talventappoajan keväisin. Minäkin pääsin lempileikkeihini eli purojen rakentamiseen pihaamme. Virallisesti taustalla on tietysti "pihan kuivumista voi näin nopeuttaa" ja "pitää ohjata nää valumavedet oikeaan suuntaan että ne eivät valu Aapiskukon kellariin" -selitykset. Mutta todellisuudessa liki viiskymppisestä miehestä paljastuu se pikkupoika, josta on mukava seurata sulamisvesien kulkua pikku puroissa. Mukana purotöissä oli myös Onni, joka on harvianisen kiinnostunut puron rapsuttaja ja mudan syöjä.

Eilen kuului jo lintujen keväistä äännähtelyä. Mustarastat virittävät oma reviiri- ja kosiolaulujaan ja aamuvarhaisella pulputtivat teeret lähisaaressa. Kyllä se kevät sieltä tulee vaikka hieman normaalia myöhemmin tänä vuonna.

Kyllä kevät on mukavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.