IRC-Galleria

Uus Alku!Tiistai 23.05.2006 21:20

Tupakanpoltto omalta osaltani on nyt siinä pisteessä et lopetettava on. Lääkärin määräys. Toisaalta kaikki (tupakan)polttajat ovat kuulleet/tulevat kuulemaan sydäntä raastavan saarnan tupakan haitoista ja mitä kaikkea hyvää saavutat lopettamalla. Mutta omalta osaltani voin sanoa että nyt on korkea aika lopettaa.

Keinoja tupakasta ylipääsemäksi olen miettinyt monia. Hankin Nicorette Inhalaattorin (ennestään tosin tuttu) ja Stumppaa Tähän- pokkarin jossa luvataan että opuksen luettua on päässyt yli tupakasta. Tiedän, edellä mainitut ovat vaan ja ainoastaan meikäläisiä varten jotka uskovat että on olemassa vippas konsteja tupakasta eroon pääsemikseksi mutta en voi jättää mitään sattuman varaan!

Mitä Ihmettä otan sitten tupakan korvikkeeksi? Noh, äsken tossa kun koulusta olin kotiin tulossa niin sain loisto aatoksen! Rupean kirjottamaan päiväkirjaa. Ei ole ensimmäinen kerta kun tällaisen päätöksen teen mutta parempaakaan en keksinyt. Ja hei, blogit on nyt in! Ja kirjottaessa ajatukset (toivottavasti) siirtyvät jonnekki ihan muualle kun tähän hetkeen. Sitten kun (jos) olen tupakasta päässyt yli, seuraava missioni on vierottautua netistä mutta ei nyt mennä asioiden edelle.

Eli siis, tästä päivästä lähtien aina niin kauan kun juttua riittää (ja sitähän riittää) niin kirjoitan päivän tapahtumista, otteita elämästäni (muitten elämiä unohtamatta) mutta lupaan olla ottamatta kantaa maailmaa puhuttavista asioista koska ne on jo tällä lailla iltaan mennessä vanhoja juttuja. Ketä oikeasti kiinnostaa?

Edellä kirjoitettu alku spiikki vei kyllä kaikki ajatukset ja voimat omalta osaltani että tämän päivän kertomukset ainakin tältä erää on kerrottu. Luultavasti tulen illan mittaa ahdistuksissani kirjottamaan monen monta juttua tänne, jääköön se nähtäväksi. Taidan siis mennä alottamaan uuden uutta elämääni kirja kädessä ja inhalaattori huulessa. Lykkyä tykö!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.