IRC-Galleria

Voisin taas ihan vaan huvin ja urheilun vuoks kirjottaa välil tänne asiaaki :)

Mua ahistaa ku tiiän etten huomenna herää darras enkä varsinkaan Jenniltä.. Herätys sunnuntai aamuna himasta ei vaan oikeen natsaa.

Olin tossa äskettäin Jedassa ja siinä sitte kateltiin ku poliisit tulivat jotain suomenruotsalaisii (!?) poikia puhalluttamaan ja kuumottamaan.. Siinä ne leikkipuistossa polttivat spuge nuotiota ja joivat siideriä (!!!!) :p Noh, siat eivät tehneet mitään ku vähän kyselivät siinä ja lähtivät lätkimään.. Ois pitäny pyytää kyyti himaan ettei mamin ois tarvinnu tulla hakemaan ku viiminen bussi oli ilosesti menny jo aikoja sitte.

En kyllä ihan selvinpäin tätäkään lauantaita viettäny, tuli juotuu metsämaasikkaa.. Hyi saatana sanon minä! :D Ennemmin tulin sokerihumalaan ku mihinkään sekikseen. Yritin houkutella mamia mun kans pubiin mut se ei oikeen lämmenny idikselle, ihme sälli! Käyn noppaa pisul, jatkan sitte sepustusta.

Noin.. Olin tossa töissä taas tänään, illassa. Mun osalta kaikki meni tänään niin päin persettä! Must ei ikinä tuu kokkii, pisti oikeen vituttamaan mun idioottimaisuus! Ja ne luuli töissä et mul on krapula vaik olin edellisen illan istunu ihan nätisti kotona! Pääsin kyl puoltoist tuntii aikasemmin ku oli merkitty et jotain positiivista.. Sit aattelin et noh, meikäläinen kerkee hakee parit oluset valtsusta enneku myynti loppuu. Pääsin sinne ku sit muistin et tänään on lauantai ja kaupat menee KUUDELTA kiinni.. Tuli tyhmä olo.

12 yötä ja meikäläinen on JeNskaen kaa bilettämässä Bulgarian auringon alla! TIDII!! Suunniteltiin, tai no se nyt on sanomattaki selvä, että biletetään aamuun saakka ja sit mennään potemaan krapulaa rannalle ja sit sama tahti jatkuu läpi viikon.. ja ehkä loppu kesän suomen maassa o:) Ois ihan sika kiva ottaa kolme-neljä tonnii lainaa ja rellestää koko kesä! Joo, ihan heti :D Sit syksyl vituttaa ku rupee makselee niit korkoi :D

En sitte koskaan päässy sinne Kivenlahtirockiin asti :D Liput oli mut en vaan menny.. Toisaalt, selvoinpäin festareilla.. öö, ei kiitos! :D

Huomen pitäis herätä aamul joskus kasin pintaan ja lähtee kirppikselle mamin kaa, bileet! :D Ja sit rantsuun JeNskaen kaa et saadaan pohja rusketus ;D Pakko kyl tehä näille mun kutreille jotain, hirvees kunnos tää mun pää! Mut se et leikkaanko taas lyhkäset vai kasvatanko lisempää, on sitte toinen murhe.. Pitää nyt kattoo, mitä kekkasen tällä kertaa.

Nyt kyl ku tost viinast tuli puheeks ni ihan hyvä vaan etten tänään ottanu mitää ku karkas viime lauantaina vähän käsist toi homma :D Mun ei siis pitäny mitää sillo juua mut sit Iida soitti ja sano et Essolle mars! Vähän vaille yheksän meikäläinen oli essolla kaljat kourassa ja tunnelma katossa. Olis sen 12 kaljan jälkeen kyl ihan suosiol pitäny lähtee himaan mut ei, meikäläinen lähtee Eleveniin..BIG MISTAKE! Heräsin kahen paikkeilla tapiolan keskustasta.. himaan olin ollu menos mut lepuuttanu silmii altailla, kait :D Onneks Annan joku kaveri tuli ja heitti mut himaan.. Anna tais vaihteen vuoks hävetä mua, mut mitäs vastas puhelimeen :p

NP: Lloyd Banks - Warrior, part 2 <:o)
^^Vitsit etten oo pitkään aikaa kuunnellu räpäytystä, toimii tänä iltana..
Thihih, I smell pussy.. ihanaa saissee nää heittää :D Vitsit, mul on koneel ihan sikke paljon biisei, mut mikään ei oikeen tunnu natsaavan.. On sen verran masis (vaihteen vuoks) fiilis et nyt jotain surullista musiikkia tekis mieli kuunnella. ÄH, ärsyttävää!

No joo, ehkä mä nyt en sit enää kirjota mitää kakkaa tänne tänään.. tai no pitää nyt kattoo :p
Meen opiskelemaan kasvitietoutta (onko edes suomea?:o)) o:) Heissan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.