IRC-Galleria

:DSunnuntai 07.10.2007 19:24

Oon kotona, mul on ihan vaan vaihteen vuoks kankkunen, syön kuivattuja omenoita, juon maitoa ja luen seksikirjaa.. Tässä muutama ote siitä:

"Diabeetikkojen elimistössä on ylimääräistä sokeria, joten heidän siemennesteensä maistuu usein hunajalta tai cantaluponmelonilta."

"Jotkin sairaudet, esimerkiksi diabetes, antavat virtsalle hedelmäisen tuoksun."

"Mihin se kurkku katosi? Älä koskaan työnnä peräsuoleen esinettä, joka ei laajene tyvestään. Peräaukon sulkijalihakset saattavat näet imaista esineen sisään. Ensiapupoliklinikoiden lääkärit ovat joutuneet poistamaan ihmisten peräsuolista muun muassa sampoopulloja, hehkulamppuja ja jopa hamstereita. Heillä toden totta on parempaakin tekemistä."

"Mistä sen tietää, tuleeko sulta yhtä paljon spermaa kuin muilta kavereilta? Pornolehtien jätkät näyttävät ejakuloivan ämpärikaualla, mutta se on kai vaniljakastiketta tai jotakin. Multa ei näytä tulevan niin paljon, mutta upealta se tuntuu silti." -Ray, 16, Yhdysvallat

"Miehillä on siemensyöksyn jälkeen niin sanottu toipumisaika jolloin siitin veltostuu eikä mies saa toista erektiota tai orgasmia. Nuorella miehellä se voi kestää muutaman minuutin, yli 60-vuotiailla jopa pari vuorokautta."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.