IRC-Galleria

kiireinen kesäTorstai 01.06.2006 00:55

Olen onnistnut saamaan kesänviikonloppu aikataulut. Näyttää pahasti siltä, että olen joka viikonloppu naimisissa kameran kanssa, tai heinäkuun loppupuolelle asti ainakin. Kesällä olisi niin kiva löffiä viikonloppuisin ja retkeillä ilman päämäärään, mutta iteppä olen ammattini valinnut. Eikä ne tylsiä/vaikeita kuvauksia ole, ei sillä, pitävät vain kiinni pirkanmaalla.

Töihin tuli tänään kasa uusia käytettyjä valoja. Työnantaja osti joltain fotarilta, joka lopetti studiohommansa. Pari strippiä, pari spotti ja yksi kunnon spotti, sellainen kunnolla säädettävä ja väännettävä. Bronin muistaakseni muut, mutta tuo kunnon spotti, oliskohan fresnellin ollut, villi veikkaus, voisi asian tarkistaa.

Innostuin kokeileen strippejä, nyt kun ne olivat vielä maassa (ainakin toisen lopullinen sijoitus on katossa, antamassa taustalle valon) ja kameran pikkunäytöllä kuvat näyttikin kivalta. Isolta näytöltä(olen muutan päässyt siitä välkkyvästä putkinäytöstä eroon ja saanut litteän näytön) niin eivät ne niin hirveän ihmeellisiltä näyttänyt, ihan kelvoilta lemmikkipotreteiksi, mutta eivät elämää ihmellisemmiltä. On se hyvä kun minulla on joku jonka voi pakottaa malliksi aina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.