IRC-Galleria

se kesä meni niin äkkiäSunnuntai 09.08.2009 13:27

Kesä ja työt, sesonki.

Kuvista, kuvauksesta ja asiakkaista sen enempää puhumatta niin teen hankitalistan, näistä hankinnoista olen varmaan puhutut jo pitkään

1.kengät. Hankin talvella aivan ihanat, jalassa hyvät korkokengät, joilla voi juhlissa sipsutella. Pirulliset kengät nyt sitten päättivät täysin varoittamatta sanoa "olemme kivat kengät" sopimuksen irti ja hinkasivat eilen toiseen jalkaan 5 rakkoa, ja toiseen kaksi. Juu, oli aika tuskaiset loppubileet, mutta onneksi kun oikeasti keskittyy kuvaamiseen tärkeissä kohdissa, ei huomaa vaikka kävelisi samalla lasinsirujen päällä. No asialle tarttistehdä jotain ja tänään tarvitsee rakkolaastereita hankkia.

2. studiolle normaaleja lamppuja. Studion valaistus on surkea, kun en tykkää pitää loisteputkia päällä, tunnelma valoja kun kuvaan on kyllä tarpeeksi mutta kun kuvia pitäisi seiniltä näyttää on valaisu surkea. En kuvaa pimeässä studiossa, koko studio on samaa tilaa niin 40w (tai sitä vastaavia) "luku" lamppuja on useammassa pisteessä kuten sohvan, meikkauspöydän, peilin ja eteisen luona.

3. kameran runko ja tietokone. Uusi runko kiinnostaisi, varmaan 5d:stä seuraava malli. Välillä tuntuu että kuvia ois kiva voida enemmän rajata jälkeen päin kun mitä nyt. Toisaalta jos hankin paremman rungon, on pakko hankkia tehokkaampi käsittelykone, tai muuten istun katsomassa rantapallon pyöritystä päivät pitkät. Hieman olen mieltynyt ajatukseen hyvästä läppäristä + näytöstä, nykyinen näyttäkin on alkanut raastaa hermoja -joutuu liikaa tekemään vain arvojen perusteella päätöksiä kuvankäsittelystä kun näyttöön en oikein "luota". Hankintajärjestys siis varmasti ensin kone, sitten kamera, epäilen että molempiin ei ole varaa tänä vuonna. Haluamisjärjestys tuotteissa on tietenkin toisin päin, mutta järkevyyttäkin välillä kannattaa suosia.

Sellaista. sitten tarvitsen loman, lyhyt sellainen tuossa tulossakin, pääsee mökille karkaamaan muutamaksi päiväksi.

Palailen taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.