IRC-Galleria

kuukausiraporttiMaanantai 28.04.2008 22:00

Studio etenee. Verhot osa ompelematta ja kiskot kiinnittämättä seiniin, samoin taustakartonki teline kiinnittämättä kattoon -pari kartonkien sisälle tulevaa putkea pitää vaihtaa kapeampiin, ovat liian leveitä. Muuten ei isompi ongelmia, teipit ovat ikkunassa - niitä voi Kangasalla käydä ihailemassa.

Kuvia pitäisi seinille laittaa, tässä on nyt vajaa pariviikkoa aikaa vielä avajaisiin. En ole pitänyt viettänyt vapaapäiviä tässä kuussa ja se alkaa näkyä keskittymiskyvyssä. Vanhana ehtii sitten levätä, nyt on pakko toimia että saa tuon vain pyörimään. Paspiksia olen tilannut tänään, tukkurin kanssa istuin aamulla juttusilla. En ole keksinyt vielä tyylikkämpää (eli mitä tahansa muuta ratkaisua) kuvien toimittamiseen kun paspikset. Jossain ne on oltava mutta missä? Pitää toivoa että mustapaspis on fiksun näköinen vaihtoehto edes, toivon niin.

Palaan ehkä taas kuukauden päästä kirjoittamaan, jos tätä nyt joku ylipäätänsä sattuu lukemaan.

Niin mitä kuvaamiseen tulee niin ekat keikat miltei joka osa-alueelta on tehty (muoto, lehti ja tuotekuvaukseen) ja viikonloppuna olin vanhan luokan kanssa kurssimuotoisella kuvauspäivillä kuvaamassa malleja, tuli minusta ihan ok kuvia. (no nyt tuon voi laskea vapaapäiviksi, mutta ohjelmaa oli ihan täysin ilman mitään taukoja joten hengähtämistä tuo ei ollut, erilaista kyllä.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.