IRC-Galleria

mitähän sittenLauantai 10.12.2005 21:30

Kansi meni vielä kerran uudestaan, ei ollut tullut oikean levyisenä. Toivon että nyt olisi mennyt, ainakaan palautetta en ole vielä asiasta saanut.

Eilen kuvasin kaksi keikkaa, samassa paikassa mutta eri juttuja ja eri aikaan. Toisessa oli aikaa vaikka kuinka paljon, mutta vaihtoehtoja kuvata kovin vähän. Kuvissa on monissa horisontti vinossa, neiti on taas sählännyt urakalla jalustan kanssa, tietenkin kun kuvia otin laajakulmalla, niin pitäisi olla tarkka. Ehkä sitä joskus oppii.

Toisessa kuvauksessa loppui aika keksen ja valaisua olisi pitänyt miettiä enemmän. Oli ruokaakin kuvattavana ja kaikkea mitä ehkä olisi pitänyt ehtiä kuvata en ehtinyt kuvata. Muutama todella epätoimiva rajaus tuli myös kuvattua, tapana oli kantaa ensin kamera paikalle, sitten valo, käytin yhtä jalustalla olevaa salamaa, ja sitten haarukoida + kuvata ilman salamaa osa ruuduista. Olisi voinut rajauksia miettiä ehkä kaksi kertaa. Ehkä sitä joskus oppii.

No jokatapauksessa nuo olivat asikastöitä ja kuvat niistä on revittävä. Ei varmaan ihan hirveä photoshoppaaminen kumminkaan, kunhan sitä vaan jaksaisi alkaa tehdä. Se edellinenkin projekti samasta tilasta käsittelemättä. Fiksuna aattelin "käsittelen sitten samalla". No ei ainakaan huomiselta tekeminen lopu. Jos saisi nuo ennen joulua asikkaalle niin olisi hyvä, pitää tekeleet hyväksyttää työnantajallakin ennen luovuttamista, varmaan sitten menee vielä käsittelyjä uusiksi, kuvia kun ei voi ottaa uudestaan (ainakin toivon saavani palautetta sieltäkin, että sitä "joskus oppii").

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.