IRC-Galleria

tartuin kameraanTiistai 11.07.2006 02:02

Kaverin polttareissa, sellaisia huomenlahjaksi sopivia kuvia. Yllätin itseni kuinka tavalaan helposti sain ihan kelpoja kuvia aikaiseksi. Ei ollut niin sähläystä, vaikka studio oli täynnä hieman ilolientä nauttineita likkoja ja niin sanotusti rauhaa työskennellä ei ollut, mutta se ei haitannut. Valot ja osa rajauksista oli mielestäni ihan kelpoja, ja en edes tehnyt tekniikka mokia. Tajusin taas että iso softpoksi hyvin lähelle tuotuna tuo kyllä aika minun silmääni miellyttävää valoa tuollaisessa.

Lauantaina kuvasin lapsia museossa, lapsia on ylllättävän helppo tapahtumakuvata. Jos on aikuisista kuva, jossa yksi raapii nenäänsä, yksi katselee taivaita ja kolmas räplää keskittyneesti jotain kädessään, se on yleensä kuva joka on "huono" lapsilla taas tuollainen muuttuu "hyväksi". Ainut että oli että luulin että kuvaan ulkona, mutta penskat olivatkin museon sisällä. No kuvia niistä saa kyllä, nyt tämä likka lomailee.

(niin se koulutehtävä taas ei ole edistynyt FMX-tapahtuma jossa mm. piti kuvata niin meni noiden polttareiden kanssa päällekkäin, kuvittelin kuvaavani harjoituksissa, joiden piti alkaa perjantaina klo 17,00, mutta koska ne eivät olleet alkaneet lauantainakaan klo 13.00 mennessä, oli pakko lähteä pois).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.