IRC-Galleria

hääkuvat otettuMaanantai 17.07.2006 16:59

Otin elämäni ensimmäiset hääpotrettikuvat. Oikeastaan myös toiset kuvat, jossa oli kaksi ihmistä, niinkuin samassa potretissa myöskin samalla, tätä ei tietenkään parille kerrottu etukäteen.

Kuvauksen piti alkaa klo 11.00 klo 11.25 saapui kaaso paikalle, ja klo 11.35 pariskunta päätti ilmaantua paikalle. Tämän jälkeen alettiin ommella kukkakoristeita morsiammen mekkoon kiinni. Ensimmäisen ruudun otin parista klo 11.45, vain todetakseni että tuntia aikaisemmin pystyttämäni valot varjoon olivat jo sen verran huonosti että paikkaa oli muutettava. Varjon etsiminen tuulisella säällä olikin vähän ongelma, puiden lehtien välistä räköttävää auringon valoa onnistui aina tulemaan jostain päin kasvoille, jättäen ei-niin-kivan kuvioinnin. Tuuli aiheuttu suuria ongelmia myös hunnulle, joka ei tykännyt olla paikallaan. Kuvaus hoidettiin puolessa tunnissa.

Olosuhteisiin ja kokomukseeni nähden saisin olla tyytyväinen kuviin. Tottakai sitä miettii nyt "miksi ihmeessä en tuonut valoa tuolta puolelta, ja miksi en tehnyt sitä tätä ja tuota", mutta myöhäistä, nyt pitää sitten photoshopin pariin syventyä, mutta vasta ensi viikolla, tässä on tärkeämpääkin tekemistä ennen sitä (ts. mökkiloma).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.