IRC-Galleria

UnissakinMaanantai 26.12.2005 14:51

Noniin, nyt olen saanut tämän sitten uniinikin. Näin unta että olin kuvaamassa jotain mattoa studiossa. Muistan mitä valoja siinä oli, kuinka en saanut sitä taustalle mahtumaan ja kuinka se oli jatkuvasti rypyssä... Oppiikohan unissaankin? Voisin noi kaikki koulu tehtävät tehdä ensin unissani. Tosin mattoa en ole kouluun kuvaamassa, vaan jotain helpompaa. En näe pahana sitä että yritän ottaa mahdollisimman helpon esineen kuvattavaksi esinekuvaan, voin niitä vaikeampia harjoitella sitten kun saan ensin jotain toimimaan "helpon" esineen kanssa. Suomeksi, joku tavara jossa ei ole mitään kiiltävää, ei valkoista eikä mustaa, ei epämääräisiä muotoja jne.

Olen kuvannut jouluna kotialbumikuvia. Huonoja sellaisia luultavasti. Piti kuvata ensi joululle joulukortti yms kuvia, mutta en ole saanut aikaiseksi. Paljon kivempi sitten ensi vuoden marraskuussa askarrella joku piparitalo kamalassa kiireessä kuvattavaksi.

Hyväpuoli noissa kotialbumikuvissa on se, että olen koittanut opetella tuon salamani, jonka ostin nyt syksyllä käyttöä. En ole sitä oikeastaan käyttänyt toistaiseksi kuin orjana, nyt sitten päävalona. Ihan hyvä opetella jotain ennen kun tarvitsen sitä jossain virallisemmassa tilaisuudessa.

Yksi hääkuvaus on sitten sovittu ensi kesäksi, kaverille kylläkin kysyin itse kun tiesin että naimisiin menevät että mites ne hääkuvat, en halua että oletetaan mitään ja sitten kahta päivää ennen häitä kysytään "niin kai sä otat ne hääkuvat sitten". Toivon hartaasti että saadaan kuvat otettua koekampaus tms päivänä, ettei tule samalla päivälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.