IRC-Galleria

Esineitä paukuteltuLauantai 04.03.2006 17:58

Kuvasin kasan esineitä tänään. Kuralammikko osoittautui haastavimmaksi kuvattavaksi. Jonkun älynväläyksen seurauksena tein lammikon lasille. Täysin loistavaa, sen lisäksi että taustalle, lasin alle, ammuttu valo josta tuli valkoinen kuulsi hyvin pahasti läpi, niin myös lasista tuli tulpaheijastuksen kuran sisälle. Siirstin lammikon sitten lattialle ja yritin kuvata siitä. Pitää neuvotella ensi viikolal fiksumpien kanssa miten se oikeasti kannattaisi kuvata. VAi pitäisikö tehdä kuraa, joka ei kuulla läpi. Syvättäväksi tarkoitus tehdä, joten puhkivalkoinen saisi olla se millä kura on.

Muita tämän päivän kuvattavia kohteita olivat multa, hiekka, kaakaomuki, kärpäslätkä, aurinkolasit, lehtiä, koivunoksa, lumipallo ja varmasti jotain muutakin. Tulevat kalenteriprojektiini. Aika lailla niin että parilla valolla valaisin kohteen ja taustaan sitten tarvittava määrä valoja että meni valkoiseksi.

Ei mikään hirveä kiinnostus ollut kuvata, ja se ehkä näkyi kuvistakin. Peruspläjäyksiä pieneneksi tulevia, mutta voisi ne paremminkin tehdä. "ehkä ensi kerralla"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.