IRC-Galleria

vitutuksen määrän kasvuaTorstai 16.03.2006 00:35

Voi sanoa ihan suoraa että vituttaa toi koulun meinkinki. Antavat tehtävän jossa pitäisi tehdä kalenteri kuvitus niin, että kalenterisssa esiintyy sekä ihmisiä että esineitä ja samoissa kuvissa. Jokaisen kuukauden kuvasta pitää tulla esille nimenomaan se kuukausi. Sitä ei, edes yksin nähtynä, saa vahingossakaan luulla joksikin muuksi kuukaudeksi. Lisäksi tämä pitäisi toteuttaa sortumatta usein nähtyisiin kliseisiin.

Että joo-o. Erottappa ne lokakuut marraskuusta, heinäkuut kesäkuusta jne. Vituttaa tollanen että annetaan tollasia tehtäviä ja sitten rankalla kädellä kritoisoidaan kun kaikki ei ole onnistunut, kun se arvostelia ei juuri nyt satu hokaamaan että ne vitun sukset liittyy hiihtolomaan ja se helkutin hiitoloma on _yleensä_ helmikuussa, ja ei ole vittu mun ongelma jos se jossain päin siirretään vaikka kesäkuulle. Ja sitäpaitsi suksethan on _klisee_.

Ei tuolla tiedä mitä sanoa, kun 2.5 vuotiaan lapsen kuvausta sanotaan että _mallia_ olisi pitänyt _ohjata_ käsi parempaan asentoon. Tyydyin sanomaan että se että sai sen mallin kieriskelemästä pois sieltä lattialta oli jo saavutus. Olisivat edes sanoneet että valitsit paremman ruudun, mutta jostain vitun mallin ohjauksesta sönkötetaan tuollaisen uhmaikää lähestyvän tenavan kanssa, niin tuntuu ole aika pöljältä.

Tekisi sille meidän opettajalle pirun hyvää tehdä muutava vuosi ihan oikeita töitä kentällä, eikä vaan sönköttää miten asioiden pitäisi olla ja pitäisi pystyä muuttamaan.

Aravaatte että ketuttaa. Että huomenna vaan sinne hymyilemään uudestaan.

Minähän pääsen kuvieni kanssa suht vähällä yleensä, mutta minua vituttaa noin niikuin yleisesti kuunella sitä kritisointia. Me kuullaan kaikkien kuvista kaikki kritiikit. Sitten jotain ihan kamaluuksia saatetaan kehua. Se suht hirveä photoshop sade kuvassani sai kehua. Olisin poistanut sen jos olisin jaksanut, kun näin printin, mutta jotenkin aavistin että koulussa voitaisiin jopa tykätä.

Ensi kerralla taidan tunkea kaikki flitterit mitä photoshopista löydän samaan kuvaan. Ehkä oltaisiin sitten ihastuneita. (ja sitten tiedoksi se sade oli taustalla ja ei ollut suoraan millään filitterillä, oli käytetty uudelle tasolle suotimista graafista kynää, otettu pala, venytetty ja käänetty se sopivan suuntaiseksi, blurrattu liike-epäterävyydellä vielä vähän ristiin, ja laitettu oliko nyt pehmeä-valo asetukseksi, opasiteetti noin 50% ja sitten vielä huiskutintyökaluilla ja sumennustyökaluilla paikallisia eroja lisää + vain osiin kohtiin sitten terävöitysmaskia + jostain, kuten lapsen päältä se oli poistettu kokonaan. Kamalan näköinen se silti oli. jos joku tietää suoran sadesuotimen, sen kertokoot, jos vaikka lisäilen mauttomuuksia joka kuvaan jatkossa, kerran ne on mukavia lisiä).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.