IRC-Galleria

palelua ulkonaPerjantai 21.04.2006 01:47

Tänään on opiskeltu osapäivästä ulkona, asioita käydään sillä kertaavalla tyylillä edelleenkin läpi, mutta oli ihan hyödyllistä katsoskella varsinkin hämärämmällä toteutettua yökuvausta. Saa nähdä mitä on jäänyt päähän, vähän uumoilen että seuraava tehtävä koskee suurinpiirtein tätä aiheetta. Ehkä jos tehtävässä saa/pakotetaan tehdä jotain uutta ja erilaista, niin mielenkiintokin kasvaisi. Tosin pelkään että se on sitä kamalan kalenterin jatkoa, josta olen jo mielipiteeni varmasti ilmassut ja motivaationi tason. Sitä paitsi kun on yhdellä tyylillä aloittanut, ei voi oikein toiseen vaihtaa... Ellei sitten välttämättä halua tehdä niitä neljää kuvaa uudestaan + vaihtaa taittoa ja typografiaa jne, jne jne.

Eilinen kritiikki on jäämässä pikkuhiljaa myös päässäni omaan arvooni, siitä yleisesti ja yksitellen luokkakavereideni kanssa juteltua. Yksi oli ainakin sitä mieltä että olin silmätikkuna jo ennenkuin suuni avasin. En ehkä omasta mielestäni ollut sen enempää silmätikkuna, paitsi kuvani saivat kyllä aika tuhdin kritiikin, osaksi aiheesta osaksi aiheetta, edelleen sen oleellisen erottaminen epäoleellisesti on se kritiikin suurin ongelma, tai sitten vain minun pitäisi pienessä päässäni kyetä tekemään se.

Opettajahan on ihan mukava tyyppi, ja pidän tyylistäkin opettaa osittain, vaikkain kertausta on minulle liikaa ja uskottavuus ongelma on osittain sekä tietenkin mielipide näkemyksiä valokuvauksen saralta on. Mutta ihan ok tyyppi, ei missään nimessä kusipää-ihminen siltikin, ihmisenä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.