IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

!naksu!Torstai 24.08.2006 23:28


oltiin eilen niin kinossa. sinäänsä sääli koska oisin halunnu lähtee hieman merta pidemmäs.
kyllä sä tajuut ? ,mut ihan ok meno. ellei lasketa sitä että siellä ei ollu paljon ihmisiä ja ne ei soittanu hyvää musiikkia ja et mirka melkeen laattas meidän pöytään. eli aika ..hmm!
meidän ilta päättyi kovin lyhyeen ,mutta oli semmonen asteikolla 4-10 ehkä joku öö, 6asteen darra. mun aamurutiinit loppui tosi lyhyeen kun mirka käskytti mut mäkkäriin sen kanssa. no se reissu sit vei mäkin kautta ..ostoksille (ylläri)! oon ehkä eläny taas niin yli varojeni, mutta ei tässä toki vielä kynsiään tarvitse syödä. ja meinaan niin vielä ostaa yhden aivan MAHTAVAN laukun (110e) ,mut se on niin makee. otan "pahan päivä"-kassasta hieman helppii. en tosin löytänyt/nähnyt sitä tänään.. vaikka yritys ois ton darra-asteikoin mukaan melkein kynppi.

naks naks naks NAKSU<3. haettiin tänään mirkalle semmonen ihan yli-söpöskä kissan pentu. joka siis sai nimekseen naksu. oisin niin ristinyt sen hilmaks jos se ois mun.. mut se ei siis jostain kumman syystä ole mun. (lue;mulla ei yksinkertaisesti riittäis hermot). oon sen kummi. ostin kummilahjaks kissan herkku pussin ja sit semmonen aika söpöskän pinkin hiiren.
kummina olo ..hmm, suoranaista rahastusta. mutta saan kutsuu nyt sitä kissaa hyvällä omatunnolla hilmaks aina silloin kun kukaan ei kuule. koska oon ostanu sille mm. herkkunappei. eiks jeah?

mutsin kampaaja oli käskenyt kysyä multa että tunnenko ketään joka ois valmis lähteen vuodeks ruotsiin yhden perheen luokse. ne osais puhuu suomee ja kaikkee. ja ruotsin kieli ei ois välttämätöntä. tottakai mä ehdotin heti itseeni. mutsi anto sinäänsä siunauksensakin tolle mun ajatukselle. ois ehkä enemmän kuin mahtavaa. täst hommasta tulee jotain uutta inffoo viikonlopun aikana. äääh,en malta odottaa. toi ois enemmän kuin siistiä<3. pitää tässä hieman mietiskellä ja kysellä toudellakin käytännön juttuja lisää.

nyt meen saunaan ja nautin yhden sauna lonkeron. huomenna alkaa taas 7päivän työputki ilman vapiksia. vituttaa ehkä semisti, mut lohdutan itseeni ajatuksella ..että pian voin olla ..ehkä jossain muualla.

jooojooo, mäki sua.<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.