IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

Olipas messut.Sunnuntai 16.11.2008 21:05


Vitsit. Kyllä noi viikonloput vaan lentää ohi ja vauhdilla!

Eilen oltiin sitten tosissaan seksimessuilla. On se vaan niin että se kerää kaikki friikit yhteen kasaan. No meitä on niin moneen junaan ja jotku jää vielä asemillekkin. Mutta meno oli kerrassaan huippua!
Tosin ihmiset olivat hyvin latautuneessa mielentilassa (johtuen strippareista? tekopilluista? fetissi nurkasta?) tiedä häntä. Kyllä siellä kuuli jos minkälaisia ehdotuksia.
Minua mm. pyydettiin kuvaamaan porno videota. Jos olisin ollut humalassa, niin mä voisin veikkaa että mut voisi tällä hetkellä löytää jostain youtubesta, videon merkeissä. Haha.

Viihdyttiin kuitenkin aikalailla vain vipissä. Oltiin muka siellä "turvassa" ,vaikka todellisuushan oli se että edes siellä ei ollut turvassa. En tiedä kumpi olisi ollut parempi vaihtoehto. Kierrellä kojuja vai istua vipissä jossa ihmiset voivat tehdä mitä haluavat, käyttäytyä miten haluavat.
Voisin jopa veikkaa että meidän seurue oli illan parhaiten käyttäytyvä. Sori lehdistö. Meistä ei irtoo hirveesti ensi viikon painoksiin!

Matkaan tarttui jotku seksinopat jonka joku poika antoi kun sai nimmarin. Oisin mä sen ilman noppiakin antanut, mutta kukapa ei seksinoppia haluaisi?
Itseasiassa kuluneella viikolla niitä oli jo käytettykkin, eräässä alottelu mestassa ennen baaria. :D
Ja nyt mulla on omat sellaiset. Joten wou! (kyseessä on siis kaksi noppaa joita heittämällä saa selville mitä pitää toiselle tehdä. Ei mtn hc-kamaa siis!)

Meidän seuraamme liittyi ilmeisen hyvää väkeä. Sillä jäähallille tultiin kassun ladalla ja pois lähdettiin limusiinilla. Oli muuten yksi hirveimmistä kyydeistäni hetkeen!
Suunnattiin sitten baariin, jossa viihdyin noin viitisen minuuttia kunnes päätin lähteä muille mestoille;)
Oliko oikea ratkaisu? ..Sitä pohtimallahan tämä sunnuntai on aika pitkälti mennyt.
Tosin miksi pohtia jo tehtyjä valintoja? ,kun ei niitä muutettua saa.

http://www.stara.fi/2008/11/16/bb-niko-irc-galleriassa-olen-ihastunut-muusikkoon/
(vinkkaan tuohon uutisointiin! haha. on tuo netti sitten jännä paikka:D)

Olen tällä viikolla ollut kahdesti juontamassa se oikea chättiä. Olen nauttinut näistä ihan kympillä. Mikä voisikaan olla ihanempaa perjantai-lauantai välisenä yönä kuin neljän ja puolen tunnin pesti maikkarilla? No minä keksin muutamia parempia vaihtoehtoja, mutta vaihtelu virkistää. Eikö?

Tämä viikko on ollut fyysisesti erittäin raskas. Yöunet on jääneet erittäin vähäisiksi lähes joka yö. Pitäisi vain osata ottaa sitä omaa aikaa useammin. Tänään on vain ihanaa kun voi dataa, syödä roskaruokaa ja nauttia ihanien ihmisten seurasta,myöhemmin illalla. Ei ole siis mitään kellokortti sydeemiä tänään. Voin olla oman elämäni herra. Tosin olen sitä aika pitkälti joka päivä. Sillä aikataulut menee kuitenkin aika pitkälti siten miten ne itse suunnittelee.

Ensi viikko tuo tullessaan jälleen kaikkea uutta ja kivaa. Toivon että myös yksityiselämäni puolella alkaisi hieman "aktiivisempi viikko" .. Pitää siis niin päivittää suomi24 horoskooppia että tietää mitä liikkeitä kannattaa elämässään tehdä, läppä!

Kaipaan tällä hetkellä oikeesti maahan lunta. Maailma näyttää taas niin kovin synkältä, kun ulkona pimeää..kylmää..tuulista..sateista. Yök!,inhoan tälläisiä kelejä.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.