IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

menneisyys,räsymatto & pieni kaipuu.Lauantai 16.09.2006 03:23


tänään oon purkanut tyhmää oloani syömiseen. tosin teen sitä lähes joka päivä, mutta tänään jotenkin huomattavasti enemmän kuin yleensä. lisäksi olen polttanut tupakkia tasan askillisen. tupakka on maistunut suorastaan PA*KALTA, mutta se on tiedätkö semmonen "hei, mulla on tekemisen puute" -juttu. koska olen oloni on hieman flunssainen ,olen käärinyt itseni joka kerta semmoiseen kivaan pieneen nyyttiin. aamutakki-huppari-peitto-takki yhdistelmään. ja olen toistanut tämän kyseisen rituaalin siis kahdenkymmenen malboron ajaksi. huomenna pitäis olla timmissä kunnossa ,koska olisi paluu työpaikalle (josta siis tänään olen ihan vapaapäivän merkeissä saanut olla pois). tosin mitäpä hyötyä tästäkään vapaapäivästä oli? ei juuri mtn. on vaan ollu vit*sti liikaa aikaa miettiä kaikkee ja sit on tullu semmonen "ranteet auki" fiilis. plaapplaaap. ei mulla muuten.. mutku haluisin Rrrrradalle! tai sit tosin oon miettinyt ihan sikkenä yhtä mun vanhaa tuttavaa, tai siis oltiin enemmän kuin tuttavia. (huimasti enemmän). mutta oon vaan miettiny millaista se olisi tänään (eilen) 15.9 mahtanut tuntua jos oisin saanut käpertyä sen viereen. sillattes somasti. nhaa. tämmösinä päivinä kelaa aina kaikkee tommosta. pää on ihan liian tyhjä luodakseen jotain uutta, niin pitää riutua menneissä. (ei vaan yksinkertaisesti jaksa miettiä tulevaa, koska sitä jo elettyä elämää on niin paljon helpompi kelailla). jos joku tajusi edes jotain niin ois tosi fiksua ilmoittaa siitä lähes välittömästi. KOSKA mä oikeesti toisinaan mietin, et oonko mä ainoo joka tämmösiä miettii. öö.

ja jos mä oon ainoo, niin ehkä mä oikeesti oon kipee täältä korvien välistä. no menishän se pyöree, pieni, pehmee huonekkin ensimmäisestä omasta asunnosta. (joskus historian tunnilla 8.luokalla sanoin opettajalle melkeimpä saman. tosin käytin silloin esimerkkinä. "Siis voisin mä jonku rikoksen tehdä.. saisimpahan ainakin ensimmäisen oman kämppäni, meinaan vankilasellin. Sitäpaitsi mä oon nähny poliisitv;ssä et niillä on ihan omat kaktukset ja kaikkee pöydillä. Lisäks mä hommaisin jonku kivan räsymaton.")

myöhemmin kuulin että opettaja käytti mun sanomaani "vaarallisena" esimerkkinä meidän rinkkaisluokille. muistaakseni siltä tuli tippa linssiin silloin tunnilla kun kerroin mielipiteeni. pastillin se tarjosi ja käytävälle heitti.

loov<3.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.